Resultaat 51 - 55 (van 55)

• Dichter bij de vrijheid Bekijk details

23 april 2020

Bibliotheek Noordwest Veluwe nodigt inwoners uit haar verzorgingsgebied Putten, Ermelo, Harderwijk, Elspeet en Nunspeet van harte uit, om met zelfgeschreven gedichten, uiting te geven aan de waarde van de vrijheid.

Bekijk details van Dichter bij de vrijheid

• Stadsgedicht 75 jaar bevrijding Bekijk details

20 april 2020

In de maanden april en mei van dit jaar zouden vele herdenkingen van 75 jaar bevrijding plaatsvinden. Door alle Coronamaatregelen kunnen deze niet fysiek plaatsvinden.

Bekijk details van Stadsgedicht 75 jaar bevrijding

• BoekStart voor jou! - Nummer 25 staat online Bekijk details

15 april 2020

Mama Carola: 'Boeken worden hier in huis veel (voor)gelezen. Ook Sofie (5 jr), en haar broertje Floris (3 jr), lezen graag voor aan hun zusje Tessa (1,5 jr). Dit kijk- en zoekboek over voertuigen is één van de favorieten. Tessa pakt steeds een boekje en klimt dan weer op schoot, tot er een enorme stapel boeken is ontstaan.'

Bekijk details van BoekStart voor jou! - Nummer 25 staat online

• Corona-tijd inspiratie voor dichters Bekijk details

14 april 2020

Zowel Henk Ruiter (Stadsdichter Harderwijk) als Sarah Scholts (Dorpsdichter Ermelo) hebben een nieuw gedicht gepubliceerd over de corona-tijd.

Bekijk details van Corona-tijd inspiratie voor dichters

• Ontdek het AppCamp in Bibliotheek Putten Bekijk details

25 februari 2020

Kinderen groeien op in een andere wereld; een wereld vol media. Elke dag komen er honderden apps bij in alle soorten en maten. Je wilt als ouder of opvoeder het beste voor je kind, maar hoe vind je dat in deze app jungle?

Bekijk details van Ontdek het AppCamp in Bibliotheek Putten