Resultaat 1 - 10 (van 79)

• De VoorleesExpress is (weer) van start gegaan! Bekijk details

30 augustus 2022

De VoorleesExpress (www.voorleesexpress.nl) is sinds deze zomervakantie ook van start gegaan in Ermelo en Nunspeet. In Harderwijk hebben we al veel gezinnen kunnen ondersteunen en daar gaan we natuurlijk ook mee door.

• Veilig leren internetten? Zelf e-mailen? Zelf Inloggen met DigiD? Bekijk details

24 augustus 2022

Niet iedereen doet moeiteloos mee in onze digitale maatschappij. Daarom biedt de Bibliotheek Noordwest Veluwe verschillende gratis cursussen aan over de computer, internet en allerlei daarmee samenhangende zaken.

• Word jij de nieuwe dorpsdichter van Ermelo? Bekijk details

30 mei 2022

Bibliotheek Noordwest Veluwe is op zoek naar de opvolger voor de huidige dorpsdichter in de gemeente Ermelo. Woon je in Ermelo, houd je van schrijven en dichten, en wil je je inzetten voor je gemeente? Meld je dan aan voor 15 juli.

• Verbouwing bibliotheek Ermelo Bekijk details

25 mei 2022

Er wordt flink verbouwd bij bibliotheek Ermelo! Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de verbouwing. We hopen de bieb na de zomer officieel te openen!

• Hoe vind ik een passende baan? Bekijk details

1 april 2022

Zoek jij een (betere) baan? Dan is deze cursus misschien wel wat voor jou! De eerste les is donderdag 12 mei 2022 van 09.00 tot 11.30 uur. Daarna is de cursus elke donderdag tot de zomervakantie!

• Seniorencolleges Sociale Psychologie Bekijk details

16 maart 2022

Hoe gedragen we ons in groepen? Hoe sociaal zijn wij mensen eigenlijk? En waarom hebben we soms vooroordelen? Ontdek het tijdens deze colleges!

• Winnaars van de Leesbaarheidsverkiezingen 2022 Bekijk details

5 maart 2022

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart zijn de politieke partijen in onze vier gemeentes beoordeeld op de leesbaarheid van hun verkiezingsprogramma.

• Seniorencolleges Bekijk details

28 februari 2022

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan verzorgt interactieve live colleges voor senioren, gegeven door studenten. Van wereldgeschiedenis tot politiek, elke keer wordt er een ander thema behandeld door een nieuwe student. Want samen met Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan streeft de Bibliotheek naar een maatschappij waarin een leven lang leren voor iedereen in Nederland de norm is.

• Op zoek naar een leuk boek? Bekijk details

23 februari 2022

Sinds kort staat in bibliotheek Nunspeet een tafel vol met boeken met een QR-code sticker. Door de code te scannen, kom je te weten of er professionele achtergrondinformatie over het boek beschikbaar is. Je kunt nu gelijk een uittreksel of recensie bekijken. Handig om je bijvoorbeeld voor te bereiden op je mondeling, examen of boekverslag!

• Timo Verbeek nieuwe stadsdichter van Harderwijk Bekijk details

31 januari 2022

De 22 - jarige Harderwijker Timo Verbeek is de nieuwe Stadsdichter van Harderwijk voor de komende drie jaar. Hij nam afgelopen vrijdag, tijdens de Po√ęzieweek, als zevende Stadsdichter de pen over van Henk Ruiter. Dat gebeurde in bijzijn van wethouder Gert Jan van Noort.

Paginanavigatie