Nieuws

OverzichtResultaat 1 - 10 (van 240)

 • OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet Bekijk details

  23 mei 2017

  Op donderdag 8 juni organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe in samenwerking met Centrum Jeugd en Gezin (CJG) Nunspeet en Moeders Informeren Moeders (MIM) een inloopochtend in de bibliotheek onder de naam OntMoet Mama. Ouders van/met baby’s en peuters zijn dan van harte welkom om vragen te stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, en bij te kletsen met andere moeders terwijl de kinderen worden voorgelezen of spelen. Tijdens deze editie komt tante Jo uit Ermelo de laatste OntMoet Mama vóór...

  Bekijk details van OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet

 • Een avond met Kluun en Giphart Bekijk details

  16 mei 2017

  Het leukste Vaderdagcadeau om te geven! Bestsellerauteurs Kluun en Ronald Giphart vertellen op 30 juni a.s. over hun gezamenlijke nieuwe boek over Nederlands voetbal ‘Het eeuwige gezeik- een feelgood boek in barre voetbaltijden’.

  Bekijk details van Een avond met Kluun en Giphart

 • Kennismaken met Cozmo, een mini-robot met een eigen karakter Bekijk details

  15 mei 2017

  Cozmo is een klein robotje waarmee je kunt communiceren en spelen. Hij heeft een camera met gezichtsherkenning aan boord en is behoorlijk slim. Kom kennismaken met Cozmo in onze vestigingen!

  Bekijk details van Kennismaken met Cozmo, een mini-robot met een eigen karakter

 • Winnaar Prijsvraag Bekijk details

  15 mei 2017

  We hebben een winnaar!! Yvo Stellingwerf (9 jr) uit Harderwijk heeft de prijsvraag gewonnen en mag 30 speciale Digiwijs met Donald Duck aan zijn klasgenootjes van het Alfons Ariëns in Stadsweiden uitdelen.

  Bekijk details van Winnaar Prijsvraag

 • Vrijwilligersmarkt Zorgdat Bekijk details

  9 mei 2017

  Op zoek naar vrijwilligerswerk? ZorgDat/Servicepunt voor Vrijwilligerswerk organiseert op maandag 15 mei een vrijwilligersmarkt van 16.00 - 17.15 uur en van 18.30 - 20.00 uur in De Kiekmure.

  Bekijk details van Vrijwilligersmarkt Zorgdat

 • Lezing Kennis en geheimen van hout Bekijk details

  9 mei 2017

  Op 19 mei a.s. organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe in samenwerking met de werkgroep Beeldende Kunst van Veluvine een interactieve avond met houtdraaier Joop Erbé.

  Bekijk details van Lezing Kennis en geheimen van hout

 • OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet Bekijk details

  1 mei 2017

  Op donderdag 11 mei organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe in samenwerking met Centrum Jeugd en Gezin (CJG) Nunspeet en Moeders Informeren Moeders (MIM) een inloopochtend in de bibliotheek onder de naam OntMoet Mama. Ouders van/met baby’s en peuters zijn dan van harte welkom om vragen te stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, en bij te kletsen met andere moeders terwijl de kinderen worden voorgelezen of spelen. Tijdens deze editie gaat Winnie Peters vertellen over baby- en peuterzwemmen....

  Bekijk details van OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet

 • Workshop Hologramprojector maken (8-12 jaar) Bekijk details

  19 april 2017

  Bibliotheek Noordwest Veluwe verzorgt op woensdag 26 april a.s. een workshop Hologramprojector maken. Een hologram is een 3D figuur die in de lucht lijkt te bewegen. Je ziet dus een afbeelding op een plek waar je hem niet verwacht.

  Bekijk details van Workshop Hologramprojector maken (8-12 jaar)

 • Workshop Website maken met Wordpress voor beginners (13-18 jaar) Bekijk details

  18 april 2017

  In de maand mei wordt er in de Bibliotheek Harderwijk de workshop 'Website maken met Wordpress voor beginners' gegeven. Je kunt meedoen als je tussen de 13 en 18 jaar bent. In deze workshop WordPress voor beginners maak je in 3 bijeenkomsten je eigen website! Er is geen voorkennis nodig om mee te doen.

  Bekijk details van Workshop Website maken met Wordpress voor beginners (13-18 jaar)

 • OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet Bekijk details

  12 april 2017

  Op donderdag 13 april organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe in samenwerking met Centrum Jeugd en Gezin (CJG) en Moeders Informeren Moeders (MIM) in Bibliotheek Nunspeet een inloopochtend voor moeders en hun jonge kinderen onder de naam OntMoet Mama. Deze ochtend duurt van 09.45 tot 11.15 uur. Ouders van/met baby’s en peuters zijn dan van harte welkom om vragen te stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen en bij te kletsen met andere moeders terwijl de kinderen worden voorgelezen of spelen....

  Bekijk details van OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet