Resultaat 1 - 10 (van 104)

• Bibliotheek stelt 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb

6 april 2020

De Bibliotheek is dan misschien gesloten, maar gelukkig is de digitale Bibliotheek gewoon geopend. Vanaf vandaag kunnen IOS-gebruikers naar hartenlust gebruik maken van de ThuisBieb-app. De app stelt 100 e-books voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bieb. Daarnaast zijn we druk bezig dit binnenkort ook mogelijk te maken voor Android-gebruikers. De Bibliotheek wil hiermee iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én een mooie leeservaring bieden in deze onzekere...

Bekijk details van Bibliotheek stelt 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb

• Inschrijftermijn kandidaat dorpsdichter Putten verlengd tot eind april

6 april 2020

De Bibliotheek Noordwest Veluwe is begin maart namens de gemeente Putten een zoektocht gestart naar een dorpsdichter voor de gemeente Putten. De eerste reacties stroomden al gauw binnen, maar door al het nieuws rondom het Corona-virus is de inschrijfmogelijkheid wellicht even aan je aandacht ontsnapt. Maar niet getreurd, er is besloten de inschrijftermijn te verlengen tot 30 april.

Bekijk details van Inschrijftermijn kandidaat dorpsdichter Putten verlengd tot eind april

• Welkom in de digitale Bieb!

18 maart 2020

Dat de vestigingen van Bibliotheek Noordwest Veluwe gesloten zijn, is vast geen nieuws, maar wist je al dat je ook op andere manieren gebruik kunt maken van onze diensten?

Bekijk details van Welkom in de digitale Bieb!

• Bibliotheek en St.Kinderspeelzalen Harderwijk gaan samenwerken

12 maart 2020

Woensdagmorgen keken de kinderen van peuterspeelzaal ‘het dolfijntje’ van SKH al reikhalzend uit naar de komst van Alice ten Brinke, directeur st. Kinderspeelzalen Harderwijk en Ben van Heesbeen, directeur Bibliotheek Noordwest Veluwe. Het was een spannende ochtend want er werd iets heel bijzonders in de groep besproken. Beide directeuren waren aanwezig om een driejarig samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen.

Bekijk details van Bibliotheek en St.Kinderspeelzalen Harderwijk gaan samenwerken

• Manal El Oumani uit Harderwijk wint de halve finale van de regiovoorleeswedstrijd!

4 maart 2020

Manal El Oumani van basisschool ‘De Brug’ in Harderwijk heeft vanmiddag de regio 3 voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in de Dialoog te Ermelo en werd gepresenteerd door sportcommentator Hans van Zetten. Het betrof hier een halve finale van de Regio Nationale Voorleeswedstrijd.

Bekijk details van Manal El Oumani uit Harderwijk wint de halve finale van de regiovoorleeswedstrijd!

• Inschrijving Minecraft XL bouwwedstrijd van start!

2 maart 2020

Op zaterdag 6 juni, kunnen Minecraft-fans hun hart weer ophalen tijdens de Minecraft XL Bouwwedstrijd georganiseerd door de Bibliotheek Noordwest Veluwe, Cultuurkust en Bitt Belevingscentrum. Jongens en meiden tussen de zeven en vijftien jaar worden ook dit jaar weer uitgedaagd om in teams de meest originele creaties te maken. De inschrijving is gestart!

Bekijk details van Inschrijving Minecraft XL bouwwedstrijd van start!

• Hulp bij belastingaangifte

28 februari 2020

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte via de computer? Of heb je een vraag over de belastingaangifte? Ook dan kun je vanaf 1 maart terecht bij Bibliotheek Noordwest Veluwe!

Bekijk details van Hulp bij belastingaangifte

• Juniorstadsdichter Harderwijk

26 februari 2020

Voor de zoektocht naar een opvolger van Naomi Ramaker als juniorstadsdichter Harderwijk heeft Stichting Stadsdichter Harderwijk in samenwerking met Bibliotheek Noordwest Veluwe twee interviews georganiseerd.

Bekijk details van Juniorstadsdichter Harderwijk

• Ontdek het AppCamp in Bibliotheek Putten

25 februari 2020

Kinderen groeien op in een andere wereld; een wereld vol media. Elke dag komen er honderden apps bij in alle soorten en maten. Je wilt als ouder of opvoeder het beste voor je kind, maar hoe vind je dat in deze app jungle?

Bekijk details van Ontdek het AppCamp in Bibliotheek Putten

• Junior dictee Harderwijk-Ermelo

25 februari 2020

Sinds twee jaar organiseren de Bibliotheek Noordwest Veluwe en de Lionsclub Harderwijk met succes een juniordictee voor leerlingen van de basisscholen in Harderwijk.

Bekijk details van Junior dictee Harderwijk-Ermelo