Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 88)

 • Wethouder Hans de Haan opent Bibliotheek op school PCB de Margrietschool in Ermelo Bekijk details

  12 mei 2022

  Onder grote belangstelling werd op woensdag 12 mei de Bibliotheek op school geopend op de Margrietschool in Ermelo. Een jaar lang zijn de bibliotheek en de school bezig geweest met het samenstellen en aanschaffen van de boeken, de meubels en het inrichten van een spiksplinternieuwe bieb.

  Bekijk details van Wethouder Hans de Haan opent Bibliotheek op school PCB de Margrietschool in Ermelo

 • Meet gratis jouw bloeddruk tijdens de Mei Meet Maand Bekijk details

  26 april 2022

  Tijdens de Mei Meet Maand van de Hartstichting kunnen mensen op verschillende dagen van 11.00 uur tot 17.00 uur onder begeleiding van een medewerker van de Hartstichting zelf hun bloeddruk komen meten bij de bieb. Bekijk hieronder wanneer de medewerkers in de bieb bij jou in de buurt zijn!

  Bekijk details van Meet gratis jouw bloeddruk tijdens de Mei Meet Maand

 • Hoe vind ik een passende baan? Bekijk details

  1 april 2022

  Zoek jij een (betere) baan? Dan is deze cursus misschien wel wat voor jou! De eerste les is donderdag 12 mei 2022 van 09.00 tot 11.30 uur. Daarna is de cursus elke donderdag tot de zomervakantie!

  Bekijk details van Hoe vind ik een passende baan?

 • Voorleesexpress van start met nieuwe vrijwilligers Bekijk details

  22 maart 2022

  De VoorleesExpress is in februari weer in volle vaart van start gegaan met 7 nieuwe voorleesvrijwilligers! Heel fijn om deze enthousiaste mensen te spreken die de komende 20 weken gaan voorlezen bij gezinnen thuis.

  Bekijk details van Voorleesexpress van start met nieuwe vrijwilligers

 • Gedichtendag 2022 Bekijk details

  22 maart 2022

  Beleef een verrassende avond tijdens Gedichtendag 2022 met voormalig Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin. De Gedichtendag wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Muurgedichten Nunspeet, Bibliotheek Noordwest Veluwe en Boekhandel Osinga.

  Bekijk details van Gedichtendag 2022

 • Nunspeetse winnaar voorleeswedstrijd gaat door naar de provinciale ronde Bekijk details

  16 maart 2022

  Sophie van Keulen van de Petraschool uit Nunspeet heeft de regionale ronde van de Voorleeswedstrijd gewonnen! Sophie gaat nu door naar de provinciale ronde op maandagavond 4 april.

  Bekijk details van Nunspeetse winnaar voorleeswedstrijd gaat door naar de provinciale ronde

 • Seniorencolleges Sociale Psychologie Bekijk details

  16 maart 2022

  Hoe gedragen we ons in groepen? Hoe sociaal zijn wij mensen eigenlijk? En waarom hebben we soms vooroordelen? Ontdek het tijdens deze colleges!

  Bekijk details van Seniorencolleges Sociale Psychologie

 • Winnaars van de Leesbaarheidsverkiezingen 2022 Bekijk details

  5 maart 2022

  In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart zijn de politieke partijen in onze vier gemeentes beoordeeld op de leesbaarheid van hun verkiezingsprogramma.

  Bekijk details van Winnaars van de Leesbaarheidsverkiezingen 2022

 • Seniorencolleges Bekijk details

  28 februari 2022

  Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan verzorgt interactieve live colleges voor senioren, gegeven door studenten. Van wereldgeschiedenis tot politiek, elke keer wordt er een ander thema behandeld door een nieuwe student. Want samen met Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan streeft de Bibliotheek naar een maatschappij waarin een leven lang leren voor iedereen in Nederland de norm is.

  Bekijk details van Seniorencolleges

 • Op zoek naar een leuk boek? Bekijk details

  23 februari 2022

  Sinds kort staat in bibliotheek Nunspeet een tafel vol met boeken met een QR-code sticker. Door de code te scannen, kom je te weten of er professionele achtergrondinformatie over het boek beschikbaar is. Je kunt nu gelijk een uittreksel of recensie bekijken. Handig om je bijvoorbeeld voor te bereiden op je mondeling, examen of boekverslag!

  Bekijk details van Op zoek naar een leuk boek?

Paginanavigatie