Resultaat 61 - 63 (van 63)

• BoekStart voor jou! - Nummer 25 staat online Bekijk details

15 april 2020

Mama Carola: 'Boeken worden hier in huis veel (voor)gelezen. Ook Sofie (5 jr), en haar broertje Floris (3 jr), lezen graag voor aan hun zusje Tessa (1,5 jr). Dit kijk- en zoekboek over voertuigen is één van de favorieten. Tessa pakt steeds een boekje en klimt dan weer op schoot, tot er een enorme stapel boeken is ontstaan.'

Bekijk details van BoekStart voor jou! - Nummer 25 staat online

• Corona-tijd inspiratie voor dichters Bekijk details

14 april 2020

Zowel Henk Ruiter (Stadsdichter Harderwijk) als Sarah Scholts (Dorpsdichter Ermelo) hebben een nieuw gedicht gepubliceerd over de corona-tijd.

Bekijk details van Corona-tijd inspiratie voor dichters

• Ontdek het AppCamp in Bibliotheek Putten Bekijk details

25 februari 2020

Kinderen groeien op in een andere wereld; een wereld vol media. Elke dag komen er honderden apps bij in alle soorten en maten. Je wilt als ouder of opvoeder het beste voor je kind, maar hoe vind je dat in deze app jungle?

Bekijk details van Ontdek het AppCamp in Bibliotheek Putten