Het zijn gouden weken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 19 augustus 2020 09:45

De hele maand september maak je kans op exclusieve VIP tickets voor een speciale voorstelling van theater Brillekip en Spiegel bij Bibliotheek Noordwest Veluwe. Vind jij een gouden ticket in je gereserveerde kinderboek? Dan mag jij samen met een vriend, vriendin, broertje of zusje naar de voorstelling!

Gouden ticket
Wil jij kans maken op een gouden ticket en toegang krijgen tot deze speciale voorstelling van Theater Brillekip en Spiegel op zaterdagmiddag 3 oktober? Reserveer dan in de maand september je kinderboeken via onze app. Krijg je een melding dat de gereserveerde boeken voor je klaarstaan? Haal je boeken dan snel op in de Bibliotheek en ontdek of jij een gouden ticket hebt gevonden! Heb je een gouden ticket gevonden? Stuur dan een leuke foto met je gouden ticket naar educatie@bnwv.nl.

Brillekip en Spiegel
Samen met Theatergezelschappen Brillekip en Spiegel duiken we de geschiedenis in tijdens een spannende kindervoorstelling tijdens de Kinderboekenweek in de Bibliotheek. Samen met de spelers gaan we op zoek naar de vraag 'En toen?'. We surfen door de tijd en gaan samen op avontuur door het verleden! Op zaterdag 3 oktober zijn er 2 voorstellingen. Theatergezelschap Spiegel trapt af in Harderwijk om 11.30 uur en theatergezelschap Brillekip sluit deze zaterdag in Putten af om 15.00 en 16.15 uur in de Bibliotheek.

Wil jij hier ook bij zijn? Reserveer dan snel een boek. Kaartjes zijn namelijk niet los verkrijgbaar, alleen de vinders van de gouden tickets kunnen samen met een vriend, vriendin, broertje of zusje de voorstelling bewonderen. Zij worden als echte VIPS onthaald en gaan genieten van een bijzondere voorstelling!

Lid worden
Ben je nog geen lid van Bibliotheek Noordwest Veluwe, maar wil je wel kans maken op een gouden ticket? Meld je dan gauw aan! Kinderen t/m 17 jaar kunnen namelijk gratis lid worden van de Bibliotheek. T/m 30 september maak je kans op een gouden ticket. Kijk voor meer informatie op onze website