Bibliotheek app

Altijd simpel toegang tot de Bibliotheek? Met je mobiel of tablet? Dat kan met de Bibliotheek App. Download hem voor je tablet of smartphone.

De Iguana Bibliotheek App is gratis te downloaden via de App Store en Google Play, door te zoeken op Iguana library of Iguana Bibliotheek. 
In de app kun je zien tot hoe lang je je geleende boeken thuis mag houden. Je kunt via de app verlengen (verlengen is gratis) en je kunt titels uit onze collectie reserveren.
Ook heel handig is dat je in de app de gegevens van meerdere familieleden bij kunt houden (gebruikersbeheer). Via 'scan ISBN-code' kun je (bijvoorbeeld in de boekhandel) een boek scannen en zo bekijken of de Bibliotheek dit boek ook uitleent.

Let op! In sommige gevallen kan de app niet ge├»nstalleerd worden, bijvoorbeeld bij oude apparatuur. Er zal dan een melding verschijnen dat de app niet compatibel is met de iPad/iPhone. De vereisten worden in de Appstore bij de app vermeld. 

Mocht je vragen hebben over het gebruik van de app, dan kun je contact opnemen met ons via info@bibliotheeknwveluwe.nl. Omschrijf zo duidelijk mogelijk wat het probleem is en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden. Natuurlijk kun je het ook aan onze medewerkers in de vestigingen vragen!