Bibliotheek app

Altijd simpel toegang tot de Bibliotheek? Met je mobiel of tablet? Dat kan met de Bibliotheek App. Download hem voor je tablet of smartphone.

De Iguana Bibliotheek App is gratis te downloaden via de App Store en Google Play, door te zoeken op Iguana library of Iguana Bibliotheek. Met deze app kun je zien tot hoe lang je je geleende boeken thuis mag houden. Je kunt via de app verlengen (verlengen is gratis). Ook kun je boeken, dvd's en luisterboeken reserveren via de app.
Ook heel handig is dat je in de app de gegevens van meerdere familieleden bij kunt houden (gebruikersbeheer). En nieuw in deze app... je kunt via 'scan ISBN-code' (bijvoorbeeld in de boekhandel) een boek scannen en zo bekijken of de Bibliotheek dit boek ook uitleent.

Mocht je vragen hebben over het gebruik van de app, dan kun je contact opnemen met ons via info@bibliotheeknwveluwe.nl. Omschrijf zo duidelijk mogelijk wat het probleem is en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden. Natuurlijk kun je het ook aan onze medewerkers in de vestigingen vragen!