Cursist


Aanmelden als cursist

Wil je oefenen met het spreken, schrijven en lezen van het Nederlands? Taalvrijwilligers helpen je daar graag bij! Wil je ook advies omdat je geen Nederlands spreekt maar wel in Nederland woont en werkt? Meld je dan aan bij het Taalhuis.

Aanmelden

Beter Nederlands lezen en schrijven

Wil je zelf bijsluiters kunnen lezen, de belastingaangifte doen, een CV opstellen of net zoals Ronald zelf de namen van de klanten goed op kunnen schrijven? Meld je dan aan als cursist van het Taalhuis. Aanmelden kan via de onderstaande knop.

Aanmelden

Taalcafé

Kom naar het wekelijkse Taalcafé! Oefenen en ontmoeten: hier draait het om in het Taalcafé. Iedere week is iedereen welkom om met anderen in gesprek te gaan en om de Nederlandse taal te oefenen: samen praten, een taalspelletje doen of een taalvraag te stellen. Iedereen die meer wil oefenen met de Nederlandse taal is van harte welkom. Je geeft zelf aan wat je wilt leren en de taalvrijwilligers proberen je zo goed mogelijk hierbij te helpen. Deelname is gratis.

Meer informatie

Collectie

In de Bibliotheken Harderwijk, Nunspeet, Putten en Ermelo is een collectie om beter te lezen, schrijven en spreken aanwezig. Dit is een speciale collectie om Nederlands te oefenen. Je hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn om te oefenen. Als je de materialen mee naar huis wil nemen, is een abonnement wel noodzakelijk.

Meer informatie

Thuis oefenen

Ook voor deelnemers van het Taalhuis is er online van alles te ontdekken. Thuis op je gemak Nederlands te leren? Wellicht kunnen onderstaande links je daarbij helpen!

Naar het Digi-Taalhuis