Vanuit je woonkamer je Nederlandse taal verbeteren? Zo makkelijk kan het!

Gepubliceerd op: 18 juni 2020 14:30

TopTaal en de Bibliotheek gaan vanaf dinsdag 30 juni gratis online Nederlandse lessen verzorgen voor anderstaligen. Deze lessen zijn alleen voor volwassenen zonder inburgeringsplicht. Het gaat om het beter leren spreken van de Nederlandse taal in het dagelijks leven. De taal kan zo veilig thuis worden geoefend ondanks de beperkende maatregelen.

Het gaat in totaal om twintig lessen op dinsdag – en donderdagochtend. Cursisten kunnen er ook voor kiezen om één dagdeel in de week mee te doen. Voorwaarde is dat deelnemers een goede internetverbinding en een computer of tablet/telefoon hebben waar zij mee kunnen inloggen. Het inloggen hoeft geen probleem te zijn want voor de start krijgen de cursisten telefonische ondersteuning. Komen deze dagdelen niet goed uit? Na de zomervakantie komt er een tweede ronde, waarin nog meer rekening wordt gehouden met de beschikbaarheid van de cursisten.

Aanmelden
Ken je iemand die graag mee wil doen? Iemand die beter Nederlands wil leren spreken? Meedoen is gratis! Informeer naar de mogelijkheden of meld je aan door een bericht te sturen naar taalhuis@bnwv.nl of bel/app met de taalcoördinator op 06-57512983. Laat in ieder geval naam, woonplaats en telefoonnummer achter.