Bibliotheek en Corona

Aanpassingen coronamaatregelen vanaf 25 februari 2022

  • We zijn volgens de normale openingstijden geopend. Een sluitingstijd is niet meer voorgeschreven vanuit de coronamaatregelen. 
  • De mondkapjesplicht in bibliotheken vervalt. 
  • De verplichte 1,5 meter afstand wordt afgeschaft.
  • Het maximum aantal bezoekers wordt afgeschaft.
  • Het coronatoegangsbewijs (3G) op locaties waar minder dan 500 mensen in een ruimte binnen zijn, wordt niet meer gevraagd.

Via onze website, de Iguana app of telefonisch kun je nog steeds boeken reserveren. Wij sturen je dan een berichtje als ze klaarstaan, zodat jij ze op kunt halen in de Bibliotheek. Ook het inleveren van je boeken kan in de Bibliotheek. Veiligheid staat voorop, dus alle regels van het RIVM worden in acht genomen. Wij zorgen voor jouw veiligheid, maar ook voor de gezondheid van onze medewerkers.

Bibliotheek thuis

Ben je (tijdelijk) niet in staat om naar de bibliotheek te komen? Dan bezorgen wij aan huis! Een vrijwilliger van de Bibliotheek Thuis komt bij je thuis voor een kennismakinggesprek. Je kunt jouw leeswensen en interessegebieden doorgeven. Daarna zoekt deze vrijwilliger de boeken voor je uit en brengt deze bij je thuis. Je mag de boeken tot acht weken lenen. Lees hier verder!