Gebruik je de Bibliotheek al online?

Wist je dat de Bibliotheek bijna de hele collectie èn de dienstverlening ook online aanbiedt? Nog gemakkelijker, want lezen, leren en blijven ontwikkelen kan dus gewoon thuis. Vanaf de bank of aan de keukentafel, wanneer het jou uitkomt. 

Digi-taalhuis

Voor iedereen die beter Nederlands wil leren spreken, schrijven of lezen bieden we het Taalhuis. Maar wist je dat je ook thuis op je gemak beter Nederlands kan leren? Bij het Digi-taalhuis delen we tips en links.

Lees meer

Online cursussen

Een cursus Excel, leren fotograferen of een introductie in mindfulness. Als lid van de Bibliotheek heb je toegang tot tientallen online cursussen. Handig voor werk of school, of juist fijn voor je persoonlijke ontwikkeling. 

Bekijk de cursussen

Apps van de Bibliotheek

De Bibliotheek op je telefoon, super gemakkelijk! Er is een app om je boeken uit te zoeken en te reserveren en een app voor het lezen van e-books en tijdschriften. En wist je dat je je biebpas ook op je telefoon kan zetten?

Meer over de apps

Online Bibliotheek

Je hebt keuze uit duizenden e-books, luisterboeken en tijdschriften, altijd en overal. Gratis te gebruiken als je een bibliotheekabonnement hebt of maar €3,50 per maand als je enkel online leest en luistert.

Lees meer

Onze aanraders

De Bibliotheek geeft je toegang tot veel digitaal aanbod en online hulp voor jongeren en volwassenen. Denk aan tips voor lezen met dyslexie en oefenen voor je theorie-examen. Maar ook goede podcasttips of hulp bij thuis voorlezen.

Bekijk alle aanraders

Open+

Open+ is een service waarbij Bibliotheek Putten 7 dagen per week vanaf 7.00 uur tot 23.00 uur speciaal voor onze Open+ klanten geopend is. Zo kan je ook voor of na de openingstijden met je pasje naar binnen.

Lees meer