Voorleesexpress van start met nieuwe vrijwilligers

Gepubliceerd op: 22 maart 2022 11:56

De VoorleesExpress is in februari weer in volle vaart van start gegaan met 7 nieuwe voorleesvrijwilligers! Heel fijn om deze enthousiaste mensen te spreken die de komende 20 weken gaan voorlezen bij gezinnen thuis.

We zijn met een startbijeenkomst begonnen met daarop volgend een avond 'Interactief voorlezen'. Tijdens deze avond kwamen de verhalen van de eerste bezoeken van de voorlezers naar voren. Uit deze verhalen was duidelijk op te maken dat de gezinnen heel blij waren met de voorlezers waardoor de voorlezers, zo mogelijk, nog enthousiaster zijn geworden.

Er zijn ook een aantal voorlezers actief die de komende weken het traject van 20 weken afronden en ook zij hebben mooie verhalen. We zijn onze voorleesvrijwilligers ontzettend dankbaar dat zij zich inzetten voor gezinnen die op weg geholpen kunnen worden om het (voor)lezen ook in hun situatie regelmatig terug te laten komen.

Als Bibliotheek Noordwest Veluwe zijn we heel trots dat we zo’n mooi project als de VoorleesExpress mogen organiseren. Nu alleen in Harderwijk, na de zomervakantie ook in Nunspeet en Ermelo! We zoeken nog vrijwilligers om dit te kunnen realiseren, wil je je aanmelden als vrijwilliger? Meld je dan aan via de onderstaande knop!