topgroepsabonnement

Als leerkracht in het basisonderwijs weet je als geen ander hoe leuk en leerzaam lezen voor kinderen is. De meeste basisscholen hebben echter slechts een beperkt aantal (voor)leesboeken in huis. Gelukkig is er altijd de Bibliotheek, maar het kost nu eenmaal tijd om geschikte boeken uit te zoeken en deze vervolgens weer terug te brengen. Met het Topgroepsabonnement hoeft dat niet meer!

Voor u geselecteerd

Met het Topgroepsabonnement staat gemak voorop. Allereerst heb je een ruime keuze aan boeken, speciaal afgestemd op het leesniveau van je leerlingen. Je maakt je wensen kenbaar en wij zoeken de leukste en meest geschikte boeken voor je leerlingen uit. De collecties bestaan hoofdzakelijk uit verhalende en informatieve boeken. Op verzoek stellen we ook (actuele) themacollecties samen. Dit scheelt veel uitzoekwerk! 

Bezorgservice

Onze bezorgservice levert de boeken op vaste dagen in het schooljaar op school af, en haalt deze ook weer op tijd op. Dit scheelt je reistijd, bovendien hoef je nooit bang te zijn dat je een boete krijgt voor het te laat terugbrengen! 

Elke 8 weken 50 boeken!

Met het Topgroepsabonnement van Bibliotheek Noordwest Veluwe stimuleer en motiveer je je leerlingen om (meer) te lezen, terwijl het jezelf weinig inspanning kost. Je krijgt elke 8 weken maar liefst 50 nieuwe boeken, dus er zit altijd iets tussen wat de kinderen leuk vinden! En net als voor jezelf, is het ook voor de kinderen erg gemakkelijk, zo’n Bibliotheek op school! 

Kosten

Het Topgroepsabonnement is verkrijgbaar bij de Bibliotheek en kost slechts € 142,50 per jaar.
Je betaalt éénmalig € 3,- inschrijfkosten. Daarnaast geven wij graag advies over lezen, voorlezen en leesbevordering. Dit kost je niets extra! 

Voordelen topgroepsabonnement

  • je maakt je wensen kenbaar en wij zoeken geschikte boeken uit op het leesniveau van je leerlingen
  • alle boeken worden gebracht en gehaald door een bezorgdienst
  • elke 8 weken 50 nieuwe boeken in de klas/groep
  • je motiveert je leerlingen om (meer) te lezen
  • het bespaart je veel uitzoekwerk, reistijd en het risico op een boete
  • voor slechts € 142,50 per jaar!

Meer informatie

Het Topgroepsabonnement is verkrijgbaar bij de Bibliotheek Noordwest Veluwe. Als je nu een Basisgroepsabonnement hebt, dan kun je deze laten omzetten in een Topgroepsabonnement. 

Interesse?

Bel dan naar 0852733575 of stuur een email naar info@bibliotheeknoordwestveluwe.nl

Lees ook: