Welkom bij Open+

Wil je ‘s morgens vroeg of ’s avonds laat nog gebruik maken van de Bibliotheek in Putten? Geen probleem. Meld je aan voor Open+. Je kunt dan buiten de gebruikelijke openingstijden, zonder aanwezigheid van onze medewerkers, toch terecht in de vestiging Putten!

Open+ is een service, waarbij Bibliotheek Putten zeven dagen per week vanaf 7.00 uur tot 23.00 uur speciaal voor onze Open+ klanten geopend is. Dit betekent dat je met een persoonlijke pincode de deuren van de Bibliotheek kunt openen buiten de openingstijden. Sinds kort kan je ook van Open+ gebruik maken op zondagen en op feestdagen. Op deze dagen zijn er geen medewerkers aanwezig en geldt er de hele dag zelfbediening. Een bijkomend voordeel van de Open+ service in de huidige coronatijd, is dat je er bewust voor kunt kiezen om op een rustig moment buiten de openingstijden de bieb te bezoeken.

 

Hoe werkt Open+?

Benieuwd hoe Open+ werkt? Simpel! Jij geeft aan de Bibliotheek door dat je gebruik wilt maken van deze service en wij zorgen ervoor dat je bibliotheekpas wordt geactiveerd. Samen met de persoonlijke code die je van ons ontvangt, heb jij toegang tot de Biliotheek in Putten. Scan je pasje en voer je code in bij het speciale kastje bij de ingang... en de deur gaat voor je open!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Misschien staat je vraag hieronder al beschreven. Staat je vraag er nog niet? Neem dan contact op!

Lees verder

Voorwaarden

Er gelden wel enkele voorwaarden voor het gebruik van Open+ in Bibliotheek Putten:

  • Je bent 18 jaar of ouder en beschikt over een jaarabonnement bij onze Bibliotheek. Heb je deze nog niet? Dan kun je eenvoudig lid worden!
  • Je hebt de spelregels doorgelezen en gaat hiermee akkoord.

     

Dicht is Open+

Speciaal voor de opening heeft dorpsdichter Pieter van Heiningen een gedicht geschreven genaamd 'Dicht is Open+'. Lees het gedicht hieronder.

Lees verder

Openingstijden

Je kunt zeven dagen per week van 7.00 - 23.00 uur gebruik maken van Open +.

de russische boerenkeuken op mars

Schrijver Rob van Essen heeft speciaal voor de opening van Open+ een feestrede geschreven. Benieuwd hoe die eruit ziet? Lees de feestrede hieronder.
 

Lees verder