Welkom bij Open+

In verband met de huidige coronamaatregelen kun je momenteel helaas geen gebruik maken van Open+. Onze excuses voor het ongemak!

Wil je ‘s morgens vroeg of ’s avonds laat nog gebruik maken van de Bibliotheek in Putten? Geen probleem. Meld je aan voor Open+. Je kunt dan buiten de gebruikelijke openingstijden, zonder aanwezigheid van onze medewerkers, toch terecht in de vestiging Putten!

Het gaat om een service waarbij Bibliotheek Putten 6 dagen per week vanaf 8.00 uur geopend is, terwijl het personeel pas enige tijd later aanwezig is. ’s Avonds blijft de vestiging op tot 21.00 uur, terwijl dan de medewerkers al lang naar huis zijn. Ook op feestdagen gelden de openingstijden van 8.00 tot 21.00 uur, op die dagen is er helemaal geen personeel aanwezig. Een bijkomend voordeel van deze extra service is dat de bezoekers verspreid worden over een ruimere periode. In de huidige corona-tijd een zeer gunstig effect!

Hoe werkt Open+?

Benieuwd hoe Open+ werkt? Simpel! Jij geeft aan de Bibliotheek door dat je gebruik wilt maken van deze service en wij zorgen ervoor dat je bibliotheekpas wordt geactiveerd. Samen met de persoonlijke code die je van ons ontvangt, heb jij toegang tot de Biliotheek in Putten. Scan je pasje en voer je code in bij het speciale kastje bij de ingang... en de deur gaat voor je open!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Misschien staat je vraag hieronder al beschreven. Staat je vraag er nog niet? Neem dan contact op!

Voorwaarden

Er gelden wel enkele voorwaarden voor het gebruik van Open+ in Bibliotheek Putten:

  • Je bent 18 jaar of ouder en beschikt over een jaarabonnement bij onze Bibliotheek. Heb je deze nog niet? Dan kun je eenvoudig lid worden!
  • Je hebt de spelregels doorgelezen en gaat hiermee akkoord.

     

Dicht is Open+

Speciaal voor de opening heeft dorpsdichter Pieter van Heiningen een gedicht geschreven genaamd 'Dicht is Open+'. Lees het gedicht hieronder.

Openingstijden

Momenteel kun je geen gebruik maken van Open+ i.v.m. de huidige coronamaatregelen.

Je kunt ook e-books en luisterboeken lezen en luisteren.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates.

de russische boerenkeuken op mars

Schrijver Rob van Essen heeft speciaal voor de openingvan Open+ een feestrede geschreven. Benieuwd hoe die eruit ziet? Lees de feestrede hieronder.