Ontdek onze e-books

Ontdek de digitale wereld van Bibliotheek Noordwest Veluwe. Als lid van de Bibliotheek heb je toegang tot een enorme collectie e-books. Veel leesplezier!

Theorie examen oefenen

Oefen gratis voor je theorie-examen voor auto, bromfiets of motor. En vergroot zo je kans om je theorie-examen te halen.

Uittrekselbank

Ruim 2.700 uittreksels van Nederlandstalige en buitenlandse literatuur en zo'n 360 auteursportretten.

Luisterboeken

Welk verhaal wil jij beluisteren? Van romans tot hoorcolleges. De LuisterBieb heeft meer dan 4.000 luisterboeken. Ook als je geen Bibliotheeklid bent, kun je genieten van een aantal luisterboeken! Veel luisterplezier!

Literom

Boekrecensies met tienduizenden artikelen, interviews en recensies over Nederlandstalige literatuur.

Kranten & naslagwerken

Lees artikelen uit Het Financieele Dagblad online of bekijk Bibliotheekcatalogi, gespecialiseerde databanken en online tijdschriften met Picarta.

Delpher

Ben je voor 1996 geboren en ben je benieuwd naar wat er op jouw geboortedag gebeurde? Ontdek het met Delper!

Passend Lezen

Als je blind, slechtziend of dyslectisch bent, heb je met Passend Lezen toegang tot de mooiste romans, de spannendste verhalen en de allerleukste kinderboeken in gesproken vorm. De collectie wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe titels!

Muziekweb

Vind je favoriete liedjes en ontdek nieuwe muziek op Muziekweb. De gids biedt alles om je smaak te ontwikkelen op het gebied van klassiek, jazz, wereldmuziek en pop. 

Erfgoed & Cultuur

Van energie tot architectuur, van muziek tot geschiedenis. Onze digitale etalages zijn speciale themawebsites, bedoeld om jou te inspireren.

In deze beeldbank vind je schilderijen, tekeningen, foto's, beeldhouwwerken en affiches uit meer dan honderd Nederlandse musea, archieven en bibliotheken.