Apps van de Bibliotheek

App 'Iguana Bibliotheek' op je telefoon

Met de App 'Iguana Bibliotheek' heb je altijd en overal toegang tot de Bibliotheek. Eenvoudig verlengen, zoeken en reserveren via je telefoon of tablet,

Ontdek de LuisterBieb app

Geniet van de beste luisterboeken, waar en wanneer jij dat wilt. Met een grote collectie bestsellers van bekende auteurs. Zelfs als je druk bent kun je altijd nog lekker luisteren, gratis en offline.

De LuisterBieb app heeft, met de "Luisteren voor je lijst' selectie, een ruime keuze aan luisterboeken voor de literatuurlijst.
Voor leerlingen van het VWO, HAVO en VMBO.
Van Jan Terlouw tot Kees van Kooten, van Tommy Wieringa tot Harry Mulisch.

VakantieBieb

De VakantieBieb opent in de zomer haar deuren weer!

E-books lezen met de e-book app

Alle Bibliotheekleden hebben gratis toegang tot een collectie van duizenden recente e-books die je zonder internetverbinding kunt lezen op je telefoon en tablet.

Mijn gegevens

Verleng uw geleende materialen en/of beheer uw persoonlijke gegevens.

Ondervindt u problemen met onze catalogus? Klik HIER

Selectie e-books

Als lezer kun je tegenwoordig je hart ophalen met alle rechtenvrije digitale boeken die op internet te vinden zijn. Maar waar te beginnen? De Bibliotheek heeft nu een app ontwikkeld die je de weg wijst in het aanbod.

eBooks eregalerij

De eBooks eregalerij bevat een selectie van meesterwerken van schrijvers uit Het Pantheon, de permanente tentoonstelling in het Letterkundig Museum met hoogtepunten uit 1.000 jaar Nederlandstalige literatuur.