Boekenweek

Van 11 tot en met 19 maart vindt dit jaar de Boekenweek plaats. Het thema van deze Boekenweek is ”Ik ben alles” en legt de focus op jouzelf. Wie ben jij? Welke rollen vervul je allemaal in het leven? Wat zijn de grenzen van je identiteit? En hoe zit dat eigenlijk met de mensen om je heen? Een boek stelt ons in staat onszelf en anderen beter te leren kennen.

Denk en praat jij ook met ons mee over dit thema? Bezoek de bieb en doe mee met allerlei activiteiten. Bekijk ze hieronder!


Living Library

Living Library

Hoe vaak hoor jij unieke verhalen van totaal onbekenden? Bij de Living Library of Mensenbieb praat je niet over koetjes en kalfjes maar mag je juist de diepte in, over wie je bent en wat belangrijk voor je is. Je kunt op zaterdag 11 maart vragen stellen aan echte mensen.

Kom ook!

Ontmoet Arthur Japin

Arthur Japin

Wil je ook een ontmoeting met de veelgeprezen Arthur Japin? Dat kan! Kom op zaterdagavond 18 maart naar De Roef in Harderwijk voor een bijzonder interview met Japin. Een avond met een literair tintje voor iedereen die graag leest en bijzondere verhalen hoort.

Kom ook!

Schrijven voor beginners - Kennismakingsworkshop

Wil jij ontdekken of schrijven iets voor jou is? Dan is dit een mooie gelegenheid om het gewoon eens te proberen. In de week van 13 - 17 maart organiseren we gratis schrijfworkshops!

Kom ook!

Literaire middag met werk van Lieke Marsman

Lieke Marsman

Ben je geïnteresseerd in literatuur en wil je hier wel een keer met anderen over praten? Kom dan op dinsdag 14 maart naar de bieb in Ermelo voor deze literaire workshop! We lezen en bespreken een aantal gedichten en discussiëren over de thema’s uit het werk van Lieke Marsman. Je hoeft haar werk niet gelezen te hebben om mee te kunnen. Dit is uiteraard wel een verrijking en geeft meer verdieping aan het gesprek.

Kom ook!

Maarten van Rossem

Maarten

Historicus Maarten van Rossem komt op 10 maart naar Stroud in Putten! Van Rossem is bekend van optredens op radio en tv, analyseert en fileert de toestand in de wereld. Zijn verhalen zijn prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. Dat wordt een interessante avond!

Deze voorstelling is uitverkocht

Meer informatie