Verbouwing Bibliotheek Ermelo

In Ermelo wordt hard gewerkt om de Bibliotheek een mooie nieuwe plek te geven in het gemeentehuis. De verhuizing terug naar de publiekshal staat voorlopig gepland op maandag 26 en dinsdag 27 oktober. In de publiekshal krijgen wij samen met de gemeente, de politie en het streekarchivariaat een mooi onderkomen. Omdat we dan het e.e.a. moeten verhuizen, zijn we op die dagen gesloten.

Het gemeentehuis en de Bibliotheek is tijdens de verbouwing gewoon open. De verbouwing is daardoor extra ingewikkeld en gebeurt in drie delen. Als laatste, en in die fase zitten we nu, is de publiekshal aan de beurt. Lees hier de planning.

Tot in het najaar van 2020 zijn er steeds bouwactiviteiten in en om het gemeentehuis. Ook zijn er soms tijdelijke afzettingen of omleidingen. Bijvoorbeeld als er een hijskraan staat of omdat er materialen worden gebracht. Sommige parkeerplaatsen zijn niet te gebruiken. Bij het gemeentehuis ontstaat wat overlast voor voetgangers, fietsers en chauffeurs. De aannemer probeert dit zoveel mogelijk te voorkomen. Maar de overlast helemáál voorkomen is niet mogelijk.

Mocht er overlast verwacht worden, dan zullen we dat op deze pagina melden.

Waar staat de collectie?

De Bibliotheek zit momenteel in het gedeelte van de Dialoog en Raadzaal. Hieronder vind je de meest recente plattegrond, zodat je toch je weg kunt vinden. Deze plattegrond is ook te krijgen in Bibliotheek Ermelo zelf.

Contact

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de verbouwing, dan horen wij het graag. Laat het ons weten via de telefoon, e-mail of social media