Zomerworkshops in de Digital Hangout van Bibliotheek Nunspeet

Gepubliceerd op: 8 juli 2019 13:38

In de zomervakantie zijn er leuke digitale activiteiten voor kinderen vanaf 9 jaar in de Digital Hangout van Bibliotheek Nunspeet. Doe mee en ga aan de slag met de 3D-printer of vinylsnijder.

Workshop 3D-printen
Kom op woensdag 24 juli naar de workshop 3D-printen en maak je eigen gepersonaliseerde vakantiedagboek. Maak een ontwerp met Tinkercad en laat deze printen door de 3D-printer. Dit ontwerp bevestig je aan de kaft van het boekje. Zo weet iedereen dat het jouw vakantiedagboek is!

Workshop vinylsnijden
Maak je eigen strandtas op woensdagmiddag 21 augustus. Ontwerp je mooiste idee, laat de vinylsnijder het uitsnijden en strijk je design op het katoenen tasje!

Workshop 3D-printen
Ontwerp en maak je eigen zomerse ketting op woensdag 28 augustus. Maak een leuk ontwerp in Tinkercad. Denk bijvoorbeeld aan een insect, een zonnetje of je eigen naam. En hang deze aan je eigen ketting of aan een touwtje.