Workshop Positief Opvoeden tijdens de Week van de Opvoeding

Gepubliceerd op: 25 september 2017 15:58

Bibliotheek Noordwest Veluwe en het Centrum voor Jeugd en Gezin Ermelo organiseren samen een workshop Positief Opvoeden tijdens de Week van de Opvoeding. Deze workshop vindt plaats op donderdag 5 oktober in De Dialoog van 09.15 tot 11.45 uur en het thema is een goed slaappatroon ontwikkelen. Voor meegenomen niet-schoolgaande kinderen is er in de bibliotheek oppas geregeld.

Week van de Opvoeding
De landelijke Week van de Opvoeding start op maandag 2 oktober en duurt t/m zondag 8 oktober. Dit jaar is het thema buiten de lijntjes. In Ermelo organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin deze week samen met diverse partners een afwisselend programma, waaronder een workshop Communiceren met kinderen, een themawandeling en een workshop Positief Opvoeden.

Workshop Positief Opvoeden
Bibliotheek Noordwest Veluwe en het Centrum voor Jeugd en Gezin Ermelo organiseren samen een workshop Positief Opvoeden. Deze workshop heeft als thema een goed slaappatroon ontwikkelen.
Problemen met slapen kunnen een uitputtingsslag zijn voor het hele gezin. Sommige kinderen vallen in een diepe en lange slaap zodra hun hoofd het kussen raakt. Maar bij anderen levert het naar bed gaan elke avond problemen op. Een paar kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken, zodat iedereen in het gezin beter zal slapen.

De workshop vindt plaats op donderdag 5 oktober bij De Dialoog, van 09.15 tot 11.45 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 5,00 (kosten werkboek).
U kunt u aanmelden via mail (info@cjgermelo.nl) of telefoon (0341-799909).
Tijdens de workshop verzorgt de bibliotheek oppas voor de nog niet schoolgaande kinderen.

Bekijk HIER de flyer.