Workshop: e-books lenen bij de Online Bibliotheek!

Gepubliceerd op: 22 februari 2018 10:23

Steeds meer mensen lezen via een e-reader, tablet of smartphone. Daarom wordt op 26, 27, 28 en 29 maart de workshop 'e-books lenen bij de Online Bibliotheek' gegeven. De workshop is interactief, je krijgt eerst een heldere uitleg van een deskundige medewerker en daarna ga je zelf aan de slag. Je leert hoe je e-books van de online Bibliotheek kan lenen en op e-reader, tablet of smartphone kan downloaden. De workshop is gratis.

e-books van de Bibliotheek
Steeds meer mensen lezen via een e-reader, tablet of smartphone. Bibliotheekleden hebben via de Online Bibliotheek toegang tot ruim 15.000 e-books. Er worden geregeld afspraken gemaakt met uitgevers over nieuwe e-books. Het aanbod is dus steeds in beweging. Je kunt tot 10 e-books tegelijk op je smartphone, e-reader, pc of laptop lenen en na 3 weken verdwijnt het e-book vanzelf weer van je boekenplank.

Ben je al lid van de Bibliotheek? Dan hoef je alleen even een account aan te maken om e-books te lenen

Workshop 'e-books lenen bij de online Bibliotheek'
Meer weten over hoe je e-books kan lenen bij de online Bibliotheek en downloaden op e-reader, tablet of smartphone, meld je dan aan voor de gratis workshop 'e-books lenen bij de online Bibliotheek.
Je krijgt een presentatie en een heldere uitleg over het lenen van e-books bij de online Bibliotheek. Onze medewerkers nemen je vanaf het begin mee en vertellen wat nodig is om e-books van de Bibliotheek te kunnen lezen op de e-reader, tablet of smartphone.
Je komt zo meer te weten over het e-bookplatform van de Online Bibliotheek. Daarna ga je zelf aan de slag met je eigen e-reader of tablet en leert hoe je een e-book van de Bibliotheek op e-reader of tablet kunt zetten.

Wanneer:

• 26 maart 2018, van 13.30 tot 15.00 | Bibliotheek Nunspeet
  • 27 maart 2018, van 10.00 tot 11.30 | Bibliotheek Ermelo
  • 28 maart 2018, van 10.00 tot 11.30 | Bibliotheek Putten
  • 29 maart 2018, van 18.30 tot 20.00 | Bibliotheek Harderwijk

Aanmelden
Je kunt je, vóór 20 maart 2018, aanmelden voor de workshop via info@bibliotheeknwveluwe.nl, bij de balie van alle bibliotheekvestigingen of via 085- 273 35 75.

Voorwaarden
Je hebt online toegang tot je e-mail account en je moet lid zijn van de Bibliotheek.

Meenemen
Je bibliotheekpas, tablet of smartphone en als je op een e-reader wilt lezen, dan je laptop en e-reader meenemen.

De workshop is gratis.