Wat te doen met komst van de wolf?

Gepubliceerd op: 6 mei 2019 10:15

De wolf is reeds gesignaleerd, als ook een wolvin. De kans dat er een wolventroep wordt gevormd neemt met de dag toe. Niet iedereen is hier blij mee. Politiek Café Ermelo zet de wolf centraal. Wil je meer weten over de wolf, de voor- en tegenstanders ontmoeten en meepraten over het roofdier dat zich zo goed als zeker op de Veluwe gaat vestigen? Kom dan dinsdag 7 mei naar Café De Molenaer, Stationsstraat 13, inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

De organisatie van Politiek Café Ermelo heeft een aantal spraakmakende en prominente gasten uitgenodigd, die met elkaar in debat gaan. Dat zijn: Jakob Leidekker, hoofd bedrijfsvoering Nationaal Park Hoge Veluwe, Lennard Jasper, boswachter Noord-Veluwe en vertegenwoordiger van Staatsbosbeheer, Bart Kemp van platform NoWolves, Peter Drenth, gedupeerde provincie Gelderland en Dick van der Meulen, auteur van het boek 'De kinderen van de nacht'.
Daarnaast zijn de plaatselijke politieke partijen uitgenodigd om hun mening te vormen en met het publiek over de komst van de wolf te discussiëren.

Heb jij zo je mening over het onderwerp? Kom dan meepraten!

De presentatie van het Politiek Café is in handen Van Germa Greving, directeur van Museum Het Pakhuis en Jack van Zundert van Bibliotheek Noordwest Veluwe.