Vind een gouden waardebon en win een zomertas!

Gepubliceerd op: 8 juni 2021 15:42

Je boeken reserveren loont deze zomer - De vakantie staat voor de deur en dat betekent: eindelijk tijd om meer te lezen. Om iedereen op weg te helpen, lanceert de Bibliotheek Noordwest Veluwe de hele zomer lang Zomerlezen.

Onze collega’s in de bieb verstoppen elke week tientallen gouden waardebonnen in de gereserveerde boeken. Vind je een gouden waardebon? Dan heb je prijs!

Hoe maak je kans?

Speciaal voor Zomerlezen besteedt de Bibliotheek in de zomermaanden nog meer aandacht aan (ont)spannende boeken in de collectie. Iedereen die lid is bij de Bibliotheek kan deze collectie online al reserveren via de website of de Bibliotheek app. Na je reservering krijg je een seintje dat je boeken klaarliggen en dat je ze kan komen ophalen. Zit er een gouden waardebon in een van je boeken? Lever deze dan bij ons in voor een zomertas gevuld met leuke cadeaus.

Leestips voor elk genre

Om je te helpen kiezen wat je leest deze zomer zijn er vijf themaweken tijdens Zomerlezen: de Spannende week, Oranje week, Lekker Lezen week, Regenboog week en de Groene week. Elke week zit vol met leestips voor als je wel wat inspiratie kunt gebruiken. Kijk op hebban.nl/zomerlezen voor de leestips en reserveer ze bij de bieb. Zo kan je snel beginnen met de hele zomer lang lezen.