Themabijeenkomst 'Spelend muziek maken' bij Kids & Koffie

Gepubliceerd op: 17 mei 2019 15:40

Woensdag 5 juni is er een themabijeenkomst van Kids & Koffie in de foyer van Theater Stroud in Putten. Het thema is dit keer ‘Spelend muziek maken’. Spel- en muziektherapeut Marieke Franken laat zien hoe je als ouder samen met jouw kind de wereld van muziek ontdekken.

Spelend muziek maken
Ontdek samen met jouw kind de wereld van muziek; zingen, dansen, bewegen en muziek maken. Muziek is van invloed op de ontwikkeling van het kind, want alle ontwikkelingsgebieden worden aangesproken. Samen met jouw kind ga je een muziekactiviteit ervaren om spelenderwijs de zintuigen te ontdekken. Onder leiding van Marieke Franken gaan we binnen het thema 'Kijk dit ben ik' aan de slag. Marieke is spel- en muziektherapeut en verbonden aan de praktijk voor Spel- en Muziektherapie De Trompetboom.

Kids & Koffie
Kids & Koffie is een tweewekelijkse inloopochtend op woensdag van 10.00 tot 11.30 uur in Theater Stroud in Putten waar ouders en verzorgers van jonge kinderen de kans hebben om elkaar te ontmoeten in een informele omgeving. De kinderen kunnen spelen met het aanwezige speelgoed.
Kids & Koffie is geheel gratis en toegankelijk voor alle belangstellenden. Iedereen is welkom, met en zonder kind(eren).

Op de eerste woensdag van de maand organiseren de initiatiefnemers beurtelings een themabijeenkomst en op de derde woensdag van de maand verzorgen de moeders Patricia en Esther een knutselactiviteit. Op 19 juni gaan we knutselen met schmink en ballonnen.

Kids & Koffie is een activiteit voortkomend uit samenwerking tussen de Bibliotheek Noordwest Veluwe, Buurtzorg Jong, Moeders Informeren Moeders, Icare JGZ, Stichting Welzijn Putten en 2 betrokken en enthousiaste vrijwillige moeders. Op Facebook is een groepspagina ‘Kids & Koffie Putten’ aangemaakt waar steeds actuele informatie over Kids & Koffie komt te staan.