Themabijeenkomst ‘Kinderen en huisdieren’ bij Kids & Koffie

Gepubliceerd op: 24 april 2019 15:42

Woensdag 1 mei is er een themabijeenkomst van Kids & Koffie in de foyer van Theater Stroud in Putten. Het thema deze keer is ‘Kinderen en huisdieren’. Tijdens deze inloopochtend komen Stephan en Imke Beunis van Dierenkliniek Achterstraat Putten vertellen over huisdieren in een gezin met kleine kinderen.

Kinderen en huisdieren
De hygiëne van huisdieren beïnvloedt de gezondheid van kinderen tussen 0 en 17 jaar. Zowel thuis als in de openbare ruimte. Samen met knuffelhonden Rex en Saartje komen Stephan (dierenarts) en Imke Beunis van Dierenkliniek Achterstraat – Putten u hierover bijpraten. Naast de wetenschappelijke informatie is er alle tijd om gezellig te praten over huisdieren in het algemeen. We zijn benieuwd naar uw ervaringen. Wie luistert met de stethoscoop naar het hartje van de knuffelhonden en geeft ze een lekkere beloning?

Kids & Koffie
Kids & Koffie is een tweewekelijkse inloopochtend op woensdag van 10.00 tot 11.30 uur in Theater Stroud waar ouders en verzorgers van jonge kinderen de kans hebben om elkaar te ontmoeten in een informele omgeving. De kinderen kunnen spelen met het aanwezige speelgoed.
Kids & Koffie is geheel gratis en toegankelijk voor alle belangstellenden. Iedereen is welkom met en zonder kind(eren).

Op de eerste woensdag van de maand organiseren de initiatiefnemers beurtelings een themabijeenkomst en op de derde woensdag van de maand verzorgen de moeders Patricia en Esther een knutselactiviteit. Op 15 mei staat het knutselen in het teken van “playmaïs fun”.

Kids & Koffie is een activiteit voortkomend uit samenwerking tussen de Bibliotheek Noordwest Veluwe, Buurtzorg Jong, Moeders Informeren Moeders, Icare JGZ, Stichting Welzijn Putten en twee betrokken en enthousiaste vrijwillige moeders. Op Facebook is een groepspagina ‘Kids & Koffie Putten’ aangemaakt waar steeds actuele informatie over Kids & Koffie komt te staan.

foto:pixabay