Themabijeenkomst Van roze wolk tot donderwolk bij Kids & Koffie

Gepubliceerd op: 30 januari 2019 08:36

Woensdag 6 februari is er een themabijeenkomst van Kids & Koffie in de foyer van Stroud in Putten. Het thema is Van roze wolk tot donderwolk. Een medewerker van Stichting Steunpunt Huilbaby’s komt vertellen over wat je kunt doen als het allemaal na de bevalling niet zo geweldig gaat omdat je baby veel huilt. De toegang is gratis.

Van roze wolk tot donderwolk
Je bent net bevallen en wacht vol spanning op de eerste hartenkreet van je kindje. De opluchting is groot als je je kindje hoort huilen. Maar als je kindje 6 weken later nog steeds huilt wordt dat opeens een heel ander verhaal. Je bent de wanhoop nabij! Wat een heerlijke tijd zou moeten zijn blijkt ineens een ware nachtmerrie. Stichting Steunpunt Huilbaby’s biedt hulp aan ouders met een huilbaby. Deze hulp wordt geboden door ervaringsdeskundigen die als geen ander weten wat dit als ouder(s) met je doet en hoe het een gezin kan ontwrichten. www.steunpunthuilbabys.nl 

Kids & Koffie
Kids & Koffie is een tweewekelijkse inloopochtend op woensdag van 10.00 tot 11.30 uur in Stroud waar ouders/verzorgers van jonge kinderen de kans hebben om elkaar te ontmoeten in een informele omgeving. De kinderen kunnen spelen met het aanwezige speelgoed.
Kids & Koffie is geheel gratis en toegankelijk voor alle belangstellenden. Je bent welkom met en zonder je kind(eren).
Op de eerste woensdag van de maand organiseren de initiatiefnemers beurtelings een themabijeenkomst en op de derde woensdag van de maand verzorgen de moeders Patricia en Esther een knutselactiviteit. Op 20 februari worden er allemaal beestjes met pijpenragers en zachte bolletjes gemaakt.

Kids & Koffie is een activiteit voortkomend uit samenwerking tussen de Bibliotheek Noordwest Veluwe, Buurtzorg Jong, Moeders Informeren Moeders, Icare JGZ, Stichting Welzijn Putten en 2 betrokken en enthousiaste vrijwillige moeders.
Op Facebook is een groepspagina ‘Kids & Koffie Putten’ aangemaakt waar steeds actuele informatie over Kids & Koffie komt te staan. https://www.facebook.com/groups/455090901653407/