Taalvrijwilligers Ermelo krijgen certificaat

Gepubliceerd op: 3 december 2018 11:35

Op 28 november ontvingen taalvrijwilligers in Ermelo hun certificaat voor de basistraining 'Taalvrijwilliger'. Vanaf nu zullen zij zich namens het Taalhuis Noordwest-Veluwe inzetten om andere mensen te helpen en begeleiden die de Nederlandse taal graag beter willen leren.

Taalhuis Noordwest-Veluwe
In samenwerking met Stichting Lezen & Schrijven organiseert Taalhuis Noordwest-Veluwe een basistraining van 4 dagdelen om taalvrijwilligers op te leiden.
Deze taalvrijwilligers willen zich graag inzetten om anderen te helpen bij het leren van de Nederlandse taal. Zij helpen vooral mensen die graag hun Nederlands willen verbeteren en die nu niet weten waar ze anders terecht kunnen. 

Ook taalvrijwilliger worden?
Vind je het leuk om met de Nederlandse taal bezig te zijn? Binnen het Taalhuis krijg je als taalvrijwilliger een degelijke scholing van 4 dagdelen aangeboden. Zo leer je omgaan met geschikte werkwijzen en materialen om volwassenen te helpen bij de leervraag.Je kunt ook taalvrijwilliger worden als je al werkt of studeert en graag iets voor een ander wil betekenen. Over je inzet en werktijden valt goed te praten. Taalvrijwilliger worden? Bel voor informatie met Fatima Essabani 06-57512983 of meld je hieronder aan via het formulier.