Start Voorleesseizoen in Bibliotheek Harderwijk

Gepubliceerd op: 7 september 2018 14:04

Op 5 september 2018 is het voorleesseizoen van Bibliotheek Harderwijk gestart met een extra feestelijke middag in de Huiskamer van de Stad, het Stadhuis. De startmiddag viel in de Week van de Alfabetisering en daarom waren er deze middag diverse leuke activiteiten op het gebied van taal en het alfabet: heerlijk voorlezen, liedjes luisteren en dansen, samen taalspelletjes doen, grimeren en creatief knutselen met letters.

Wekelijks Voorlezen en knutselen

Elke week wordt er op woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 voorgelezen en geknutseld in Bibliotheek Harderwijk aan de Havendam 56.

Er wordt voorgelezen van 14.00 tot 14.30 uur. Na het voorlezen wordt er met de aanwezige kinderen een half uurtje geknutseld van 14.30 tot 15.00 uur. Alle kinderen van 3 tot 7 jaar zijn welkom om te luisteren en te knutselen.

Ook in ons Servicepunt in Drielanden wordt maandelijks voorgelezen en geknutseld. Elke eerste woensdag van de maand van 16.00 – 17.00 uur zijn kinderen van 3 t/m 7 jaar van harte welkom.