De Bibliotheek Noordwest Veluwe maakt aangepaste openingstijden tijdens feestdagen bekend

Gepubliceerd op: 24 maart 2021 09:15

Met Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren in aantocht, wijken de openingstijden van de Bibliotheek de komende tijd enigszins af. Het digitale aanbod van de Bibliotheek is wel volledig beschikbaar.

Ondanks de beperkingen die het coronavirus met zich meebrengt is de Bibliotheek Noordwest Veluwe voortdurend op zoek naar manieren om haar diensten en producten toch zo veel mogelijk beschikbaar te houden.

AfhaalBieb en BezorgBieb
Eén van die initiatieven is de AfhaalBieb.
Met de AfhaalBieb kunnen bibliotheekleden via de website, de Iguana app of telefonisch boeken reserveren. Zodra de boeken klaarstaan stuurt de Bibliotheek bericht dat je de boeken kunt ophalen in de vestiging bij jou in de buurt. Ook kunnen eerder geleende boeken worden ingeleverd.

Voor mensen die wegens gezondheidsredenen niet in staat zijn om bij de Bibliotheek langs te gaan is er de BezorgBieb. Hierbij kunnen bibliotheekleden telefonisch boeken bestellen die vervolgens thuis worden bezorgd.

Feestdagen
Tijdens de feestdagen wijken de openingstijden van de Bibliotheek af van normaal.

• Goede Vrijdag, vrijdag 2 april
    o Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Elspeet en Putten sluiten om 16.00 uur.
    o Drielanden is normaal geopend

• Tweede paasdag, maandag 5 april

• Koningsdag, dinsdag 27 april

• Hemelvaart, donderdag 13 mei

• Tweede pinksterdag, maandag 24 mei

Digitaal aanbod
Het digitale aanbod van de Bibliotheek is altijd beschikbaar, ook tijdens de feestdagen. Als lid van de Bibliotheek heb je gratis toegang tot het totale aanbod voor e-books en luisterboeken voor op de tablet, smartphone, PC of e-reader.
De Bibliotheek is tijdens de openingstijden telefonisch bereikbaar op: 085 273 3575