OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet

Gepubliceerd op: 8 januari 2018 15:01

Op donderdag 11 januari organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe in samenwerking met Centrum Jeugd en Gezin (CJG) Nunspeet en Moeders Informeren Moeders (MIM) een inloopochtend in de bibliotheek onder de naam OntMoet Mama. Ouders van/met baby’s en peuters zijn dan van harte welkom om vragen te stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, en bij te kletsen met andere moeders terwijl de kinderen worden voorgelezen of spelen. Tijdens deze editie is er een Workshop Voorlezen met gebaren. De toegang is gratis.

Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met het CJG en MIM elke maand van 9.45 tot 11.15 uur onder de naam OntMoet Mama een inloopochtend in de bibliotheek, steeds in de tweede week van de maand. Tijdens deze ochtenden kunt u vragen stellen over BoekStart, (voor)lezen met heel jonge kinderen en maakt u kennis met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor uw baby/peuter.
Maar de bibliotheek is dan ook de plek waar u andere moeders kunt ontmoeten om even bij te kletsen. Een plek om even op adem te komen of uw verhaal te delen;een plek om te luisteren en advies te geven of te krijgen. Kortom herkenning en erkenning, door, voor en met andere moeders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee. Terwijl de moeders ontspannen en ontmoeten worden de kinderen voorgelezen of kunnen ze spelen. De toegang is gratis.

Workshop Voorlezen met gebaren
Tijdens de workshop Voorlezen met gebaren verzorgt Tirza Dragstra een actief programma voor ouders én kinderen. Samen gaat u boekjes lezen en liedjes zingen en gebaren leren.Doet u mee? Stilzitten is uitgesloten bij deze vrolijke workshop.
Deze workshop is gratis toegankelijk, begint rond 10.15 uur en zal 30 minuten duren.
Wilt u meer weten? Kijk dan eens op www.boekstart.nl en  www.babygebaar.nl

De data voor de volgende edities van OntMoet Mama zijn bekend: 8 februari, 8 maart thema yoga voor/met 0-4 jarigen, 12 april, 17 mei thema Muziek op schoot, 14 juni 2018.