OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet

Gepubliceerd op: 17 mei 2019 16:06

Op donderdag 13 juni organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe in samenwerking met Moeders Informeren Moeders in Bibliotheek Nunspeet een inloopochtend voor moeders en hun jonge kinderen onder de naam OntMoet Mama. Deze ochtend duurt van 09.45 tot 11.15 uur. Ouders van en met baby’s en peuters zijn van harte welkom om vragen te stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen en bij te kletsen met andere moeders terwijl de kinderen worden voorgelezen of spelen. Het thema is deze keer ‘Spelend muziek maken’. Spel- en muziektherapeut Marieke Franken laat je samen met jouw kind de wereld van muziek ontdekken. De toegang is gratis.

Spelend muziek maken
Ontdek samen met jouw kind de wereld van muziek; zingen, dansen, bewegen en muziek maken. Muziek is van invloed op de ontwikkeling van het kind, want alle ontwikkelingsgebieden worden aangesproken. Samen met jouw kind ga je een muziekactiviteit ervaren om spelenderwijs de zintuigen te ontdekken. Onder leiding van Marieke Franken gaan we binnen het thema 'Kijk dit ben ik' aan de slag. Marieke is spel- en muziektherapeut en verbonden aan de praktijk voor Spel- en Muziektherapie De Trompetboom.

OntMoet Mama
OntMoet Mama is elke maand van 09.45 tot 11.15 uur in de Bibliotheek, steeds op de tweede donderdag van de maand. Tijdens deze ochtenden kunnen vragen worden gesteld over BoekStart, (voor)lezen met heel jonge kinderen, en wordt kennis gemaakt met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor baby’s of peuters.
De Bibliotheek is dan ook de plek om mensen te ontmoeten en even bij te kletsen. Een plek om even op adem te komen of een verhaal te delen; een plek om te luisteren en advies te geven of te krijgen. Kortom herkenning en erkenning, door, voor en met andere moeders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee. De toegang is gratis.

Zie ook: www.facebook.com/ontmoetmama/ 

OntMoet Mama op 13 juni is de laatste editie van dit seizoen. Na de zomervakantie begint OntMoet Mama weer op 12 september.