OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet

Gepubliceerd op: 17 december 2018 09:17

Op donderdag 10 januari organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe in samenwerking met Moeders Informeren Moeders (MIM) een inloopochtend in de Bibliotheek onder de naam OntMoet Mama. Ouders van/met baby’s en peuters zijn dan van harte welkom om vragen te stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, en bij te kletsen met andere moeders terwijl de kinderen worden voorgelezen of spelen. De toegang is gratis.

Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met MIM elke maand van 9.45 tot 11.15 uur onder de naam OntMoet Mama een inloopochtend in de Bibliotheek, steeds op de tweede donderdag van de maand.
Tijdens deze ochtenden kunnen (groot)ouders vragen stellen over BoekStart, (voor)lezen met heel jonge kinderen en kennismaken met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor baby’s of peuters.
De Bibliotheek is dan ook de plek waar moeders elkaar ontmoeten om even bij te kletsen. Een plek om op adem te komen of verhalen te delen; een plek om te luisteren en advies te geven of te krijgen. Kortom herkenning en erkenning, door, voor en met andere moeders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en thee. Terwijl de moeders ontspannen en ontmoeten worden de kinderen voorgelezen of kunnen ze spelen. De toegang is gratis.


De data voor de volgende edities van OntMoet Mama zijn ook bekend: 14 februari thema ouder en kind dans, 14 maart, 11 april thema digitale media, 9 mei en 13 juni 2019 thema spelend muziek maken.