Meer weten over draagdoeken? Kom naar OntMoet Mama

Gepubliceerd op: 3 december 2018 11:10

Donderdag 13 december is er in Bibliotheek Nunspeet weer een nieuwe editie van OntMoet Mama; een inloopochtend voor (groot)moeders / (groot)vaders en jonge kinderen. Deze ochtend duurt van 9.45 tot 11.15 uur. Op deze inloopochtend ben je van harte welkom om vragen te stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen. Draagconsulente Erna Kost (www.demoederkloek.nl) komt vertellen hoe je draagdoeken kunt gebruiken vanaf de zwangerschap en daarna.

Ben je in verwachting en wil je graag weten wat de verschillende mogelijkheden zijn om je kindje straks te gaan dragen? Heb je al een kindje en ook al een draagdoek en wil je graag verschillende manieren leren om je draagdoek te knopen? Bij De Moederkloek kun je terecht voor een draagconsult. Afhankelijk van je wensen kun je kiezen uit een oriënterend consult waarin je kennis maakt met de verschillende soorten draagmogelijkheden of een specifiek knoopconsult. Bij een knoopconsult leer je stap voor stap hoe je je kindje op de juiste manier draagt met bijvoorbeeld een rekbare doek of een geweven doek. Je hebt ongeveer anderhalf uur nodig om één specifieke knoopmethode onder de knie te krijgen. 

OntMoet Mama
OntMoet Mama is elke maand van 09.45 tot 11.15 uur in de Bibliotheek, steeds op de tweede donderdag van de maand. Tijdens deze ochtenden kunnen vragen gesteld worden over BoekStart, (voor)lezen met heel jonge kinderen, en maakt men kennis met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor baby’s en peuters. 


OntMoet Mama biedt een plek om even op adem te komen en om verhalen te delen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee. Terwijl de moeders ontspannen en ontmoeten worden de kinderen voorgelezen of kunnen ze spelen. De toegang is gratis.