Lions Boekenmarkt blijft in oude bieb

Gepubliceerd op: 29 augustus 2017 10:12

Ook na de verhuizing van Bibliotheek Harderwijk naar het Huis van de Stad kan men in het oude pand van de Bibliotheek aan de Academiestraat terecht bij de Lions Boekenmarkt.

De eerstvolgende keer is zaterdag 16 september van 10.00 - 13.00 uur.
Daarna iedere eerste en derde zaterdag van de maand (dezelfde openingsuren).

Duizenden boeken, gesorteerd naar categorie (romans, literatuur, science fiction, kinderboeken, geschiedenis, kookboeken, religie, enz.), wachten op een nieuwe lezer.  Te koop voor 1 euro per stuk. Pockets 5 stuks voor 1 euro.

De opbrengst komt ten goede aan de jaarlijkse boottocht voor bejaarden, georganiseerd door de Lions Club

En - niet onbelangrijk  - tijdens de openingsuren van de boekenmarkt kun je ook je eigen overtollige boeken inleveren.
Lukt dat niet, mail dan lionsboeken@gmail.com, zodat ze opgehaald kunnen worden. Er worden veel boeken verkocht dus is nieuwe aanvoer wenselijk.