Lijsttrekkersdebat Ermelo

Gepubliceerd op: 20 februari 2018 15:18

Maandag 19 maart, een datum om alvast in uw agenda te zetten. Het Politiek Café Ermelo, een initiatief van Bibliotheek Noordwest Veluwe, houdt dan namelijk het grote lijsttrekkersdebat op de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart.

Lijsttrekkersdebat Ermelo
Doel van het debat is om aan de hand van aansprekende stellingen, waarbij wordt geput uit de verkiezingsprogramma’s van de partijen, Ermeloers te helpen hun keuze te bepalen bij het stemmen op 21 maart.
U als betrokken burger bepaalt het onderwerp van één stelling. Dus wilt u een kwestie aankaarten bij de lijsttrekkers, mail deze dan naar info@bibliotheeknwveluwe.nl onder vermelding van ‘Stelling debat GR2018’.

Het grote lijsttrekkersdebat vindt plaats in de Dialoog, Raadhuisplein 4 in Ermelo, aanvang 19.30 uur, inloop 19.00 uur.
Vanzelfsprekend wordt het debat muzikaal en cultureel omlijst.

Het Politiek Café Ermelo is een initiatief van directeur Bibliotheek Noordwest Veluwe Jan Hoogenberg met medewerking van Daisy Vliegenthart, Aline Verhoef en Grietje-Akke de Haas.