Kernjury NS Publieksprijs: geef jezelf nu op!

Gepubliceerd op: 6 september 2017 12:25

Als lid van de Kernjury ben jij ambassadeur van de NS Publieksprijs. Je ontvangt gratis de zes genomineerde titels, leest ze en brengt daarna jouw stem uit. Je maakt bovendien kans op een jaar lang gratis boeken! Je kunt jezelf kandidaat stellen van 1 t/m 24 september op www.nspublieksprijs.nl

Als lid van de Kernjury ben jij ambassadeur van de NS Publieksprijs. Je ontvangt gratis de zes genomineerde titels, leest ze en brengt daarna jouw stem uit. 
Je maakt bovendien kans op een jaar lang gratis boeken!

De taak van de Kernjury 
De Kernjury is ambassadeur van de NS Publieksprijs en het lezen: ieder lid wordt gevraagd om mensen binnen hun netwerk te enthousiasmeren om voor de NS Publieksprijs te stemmen. Het Kernjurylid dat de meeste lezers weet te mobiliseren wordt gekroond tot Leesambassadeur en mag een jaar lang iedere maand een boek (tot € 25,-) naar vrije keuze uitzoeken in een nader te bepalen boekhandel.

Samenstelling Kernjury 
De Kernjury bestaat uit 275 leden die samen een afspiegeling vormen van het Nederlandse lezerspubliek. De leden van de Kernjury ontvangen de zes genomineerde boeken om te lezen. Zij brengen hun stem uit op een van de zes boeken of een boek naar keuze.
Iedere Nederlander van 18 jaar en ouder, woonachtig in Nederland, kan zich kandidaat stellen voor de Kernjury van vrijdag 1 september tot en met zondag 24 september 2017 op www.nspublieksprijs.nl