Hulp bij belastingaangifte voor inwoners uit Nunspeet

Gepubliceerd op: 27 maart 2018 12:05

Het is weer tijd voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting 2017. Inwoners uit Nunspeet kunnen hierbij ondersteuning krijgen van de sociaal raadslieden van Stimenz. Deze gratis hulp is bedoeld voor mensen met een laag inkomen die geen koophuis, eigen bedrijf of hoog eigen vermogen hebben.

Afspraak maken

Wie graag hulp wil bij het invullen van de belastingaangifte, kan een afspraak maken met één van de sociaal raadslieden. Mail hiervoor naar d.dezwaan@stimenz.nl of m.vis@stimenz.nl of bel (Telefoonnummer 088-7846464) en vraag naar Desiree de Zwaan of Marloes Vis. Afspraken worden gepland op dinsdag 3 april 2018 tussen 09:30 en 16:00 uur in de Bibliotheek in de Veluvine. 

Belangrijke documenten

Er zijn enkele documenten nodig om de belastingaangifte goed te kunnen invullen. De sociaal raadslieden geven vóór de afspraak aan welke documenten belangrijk zijn om mee te nemen. Op die manier kan de aangifte snel worden ingevuld. 

Tijdig een DigiD aanvragen

Het is in ieder geval noodzakelijk om over een DigiD te beschikken. Wie nog geen DigiD heeft, doet er goed aan deze zo snel mogelijk aan te vragen via www.digid.nl. Het duurt een aantal werkdagen voordat de activeringscode thuis wordt ontvangen.