Glansrijk slagen mede dankzij de Bibliotheek!

Gepubliceerd op: 6 mei 2019 10:25

Ze komen er weer aan: de eindexamens. Een spannende periode waarin je je concentratie hard nodig hebt, met af en toe een heerlijke kop koffie of thee. Toevallig vind je dat allemaal bij de Bibliotheek.

Concentratie
Het is niet altijd vanzelfsprekend om je goed te kunnen concentreren. Je wordt thuis toch vaak afgeleid, bijvoorbeeld door je zusje dat nét weer te hard muziek aan het luisteren is. Of je gaat dingen verzinnen om maar niet te hoeven leren.

Fijne studeerplek
Een rustige en fijne werkplek buitenshuis maakt dat je je beter kunt concentreren. Je leert makkelijker! In de Bibliotheek heb je rust aan je hoofd en om je heen. Dus grote kans dat je er daardoor beter in slaagt om lekker te leren en om daardoor uiteindelijk goed te slagen.

Voordelen
Studeren in de Bibliotheek heeft veel voordelen. Er is rust en ruimte en je kunt er afspreken met klasgenoten en vrienden. Er zijn ook andere voordelen:
•        Rust en ruime studeerplekken
•        Lekkere koffie & thee
•        Dé plek om af te spreken met klasgenoten en vrienden
•        Gratis Wifi
•        Printen en kopiëren
•        Boeken reserveren en lenen
•        Tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis (3 euro inschrijfkosten)

Heel veel succes met blokken. Straks heb je dat felbegeerde papiertje in handen en is het tijd voor feest!