Feest voor schrijvend Ermelo

Gepubliceerd op: 28 november 2018 08:00

Heb je een boek geschreven en wil je een groter publiek bereiken? Presenteer jezelf en je boeken dan tijdens het Schrijversfestival op zaterdagmiddag 30 maart 2019 in museum Het Pakhuis. De inschrijving hiervoor is vandaag gestart.

Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert op 30 maart in de Boekenweek 2019 het Schrijversfestival ‘Wie zag ooit witte pauwen?’
Tijdens dit festival krijgen Ermelose schrijvers de kans zichzelf en hun publicaties te presenteren. Zij kunnen voorlezen uit eigen werk en hun werk verkopen. Dat kan zowel met boeken die in eigen beheer zijn uitgegeven als met boeken die bij een uitgever verschenen.

Daarnaast nemen we tijdens dit Schrijversfestival afscheid van de huidige Dorpsdichter Fiet van Beek en presenteren de - nu nog onbekende - nieuwe Dorpsdichter. Daarnaast wordt de bundel ‘Wie zag ooit witte pauwen?’  met gedichten over Ermelo gepresenteerd. Aan het einde van de middag zal dichteres en essayist Tjitske Jansen een presentatie geven.

Wil je je presenteren als boekenschrijver? Aanmelden kan bij Anneke de Graaf (anneke.degraaf@bibliotheeknwveluwe.nl) Zet je naam, adres en telefoonnummer in de email plus de namen van de boeken die je hebt geschreven.