Digitaal voorlezen en knutselen met Fred (het heel erg eigenwijze) hert

Gepubliceerd op: 28 oktober 2019 10:18

Op woensdag 13 november, tijdens de Week van de Mediawijsheid, is er in Bibliotheek Harderwijk een leuke interactieve activiteit voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Kom luisteren naar het voorlezen en doe mee met het tekenen! Je kunt gewoon binnenlopen en meedoen!

Vanaf 14.00 uur wordt er voorgelezen uit het prentenboek ‘Fred het (heel erg eigenwijze) hert’, geschreven door Pépé Smit.

Daarna kunnen kinderen tot 15.00 uur een supercoole tekening maken van Fred of een ander dier met behulp van een iPad met het programma AutoDraw. Daarmee leren kinderen heel makkelijk en snel leuke tekeningen maken!

Wil jouw kind ook tekenen op de iPad, maar vindt hij of zij dat lastig? Kom het dan deze middag proberen!

Voor wie:  kinderen van 3 – 7 jaar

Wanneer: woensdag 13 november van 14.00 – 15.00 uur

Waar: Bibliotheek Harderwijk

Aanmelden: open inloop, aanmelden is niet nodig.

Er zijn 8 iPads van de Bibliotheek beschikbaar.