de Bibiotheek op School geopend op het Baken

Gepubliceerd op: 4 juli 2017 13:48

Afgelopen donderdag, 29 juni, hebben we op Het Baken de Bibliotheek op School geopend. Rond 14.30 uur stonden alle kinderen voor het buitenpodium. Vervolgens hebben de leerkrachten en de kinderen alle bibliotheekouders en Wilma de Jong van de Bibliotheek NW Veluwe bedankt voor hun inzet.

Daarna was meester Bart aan de beurt om “zijn” liedje over de boekenwurm te zingen.
Nadat iedereen zich lekker had uitgeleefd, blikte Margriet Breet nog even terug op de schrijflessen die ze in alle groepen heeft begeleid.
En toen was het eindelijk zover!
Alle groepen liepen over het letter pad naar de hal waar de deuren van de nieuwe bibliotheek wagenwijd werden open gezet!

Het Baken is trots op deze aanwinst!

Margriet Breet
* Margriet Breet schrijft altijd, kinderboeken, theaterteksten, gedichten, verhalen, in opdracht of puur voor haar plezier
* Margriet Breet speelt met zin, met verf, met vuur, met woorden, met water, met passie, voor kinderen, vol overgave!