Boekpresentatie ‘TAGGED’ van Titia Wijbenga in Bibliotheek Harderwijk

Gepubliceerd op: 9 oktober 2017 10:56

Op 4 november wordt in samenwerking met Popschool Harderwijk en uitgeverij In-Outbooks het duoboek TAGGED gepresenteerd in Bibliotheek Harderwijk. TAGGED ‘Slachtoffers’ en TAGGED ‘Daders en Redders’ gaan over hetzelfde verhaal, maar belichten elk perspectieven van andere personages. Het is een thriller voor jongeren en volwassenen, waarbij het unieke is dat iemand de twee boeken tegelijk met bijvoorbeeld een vriend of familielid kan lezen.

Unieke set: twee boeken over dezelfde thriller, vanuit verschillende perspectieven geschreven

Om 14.00 uur overhandigt Hans Peeters van In-Out Books de eerste exemplaren aan Titia Wijbenga. We nodigen iedereen van harte uit hierbij aanwezig te zijn!
Het jonge muzikale duo Frenz verzorgt de muzikale omlijsting. In hun programma verwerken ze zowel nieuwe hits als oude classics. Met haar gevoelige stem weet Frouke van Will de nummers prachtig over te brengen, waarbij Rens Litjens haar ondersteunt op akoestische gitaar.

Zowel Mieke Brons (IQbus) als Emanuela Kootstra (Voorleeskampioen Harderwijk 2015 en 2016) zullen een fragment uit één van de boeken voorlezen. 
Jessica Kroeske (hoofd Publiek en Presentaties Batavialand) neemt de presentatie voor haar rekening.

Verhaallijn TAGGED ‘Slachtoffers’ en TAGGED ‘Daders en Redders’
De achttienjarige Merel wordt na schooltijd ontvoerd. Waarom ze er zelf aan meewerkt, is haar een raadsel. Al snel wordt duidelijk dat haar ontvoerders haar op een onmenselijke manier misbruiken voor experimenteel onderzoek. Ze blijkt niet het enige slachtoffer te zijn. Als ze samen met haar lotgenoot Martijn en met hulp van een mysterieuze “Stem” weet te ontsnappen, blijken ze hun leven nog steeds niet zeker te zijn. Daarom roepen ze de hulp in van kindertherapeute Maud en van privédetective Mark, die op zoek is naar het vermiste meisje Ruth. Samen weten ze steeds dichterbij de angstaanjagende waarheid te komen.
Het verhaal beschrijft ook het perspectief van de ontvoerder en de gewetensbezwaren die een aantal van zijn mensen krijgt. Daardoor krijgen de voortvluchtigen hulp uit onverwachtse hoek. Is het toeval dat alle proefpersonen hooggevoelig zijn? Wie is “de Stem?” En waar is Ruth?

Het boek TAGGED Slachtoffers' beschrijft de ervaringen van de jongeren uit het verhaal, terwijl 'Daders en redders' vertelt hoe de volwassen personages het avontuur beleven. Zo hebben de twee lezers elk andere voorkennis over het plot en kunnen ze daarna ruilen van boek. Het doel van de schrijver is dat twee mensen tijdens het lezen contact hebben over het spannende verhaal.

Informatie
De boeken zijn te bestellen via www.in-outbooks.nl. Ook kunt u het boek bestellen bij de boekwinkel, het ISBN-nummer van TAGGED ‘Slachtoffers’ is: 978 94 90537 63 0, van TAGGED ‘Daders en Redders’: 978 94 90537 64 7. Of uiteraard tijdens de boekpresentatie. De boeken zijn per 4 november verkrijgbaar. Reserveren is mogelijk.
De kosten bedragen per boek € 19,95 (excl. € 4,00 verzendkosten als u via de webwinkel koopt). Speciaal voor de dag van de boekpresentatie is de verkoopprijs per boek vastgesteld op € 17,50.