Boekpresentatie ‘Androi de zoekende’ van Harderwijker Gerrit Boer

Gepubliceerd op: 27 maart 2018 15:47

Op maandagavond 9 april 2018 komt Harderwijker Gerrit Boer zijn nieuwste historische roman ‘Androi de zoekende’ presenteren in Bibliotheek Harderwijk. Deze roman, een vervolg op ‘Markus de zwerver en zijn bondgenootjes’ speelt zich af in Frankrijk en Engeland tussen de beide wereldoorlogen. Deze boekpresentatie begint om 20.00 uur, met een inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.

Gerrit Boer
Naast een fascinatie voor kastelen houdt Gerrit Boer (Rotterdam, 1955) van het vertellen van verhalen. Door het opschrijven hiervan kan hij deze met velen delen. Zijn 1e boek, ‘Markus de zwerver en zijn bondgenootjes’ verschijnt in 2010. Uit zijn belangstelling voor kastelen ontstaat zijn 2e boek, ‘Sander, de lijfeigene van Brederode’, dat in 2015 verschijnt (zie ook https://www.youtube.com/watch?v=_AvSgn9ZHzk, https://www.youtube.com/watch?v=Sc2bbhFilOc en https://www.youtube.com/watch?v=Eq9AQJi3wMM).

En nu is dan zijn derde boek, ‘Androi de zoekende’ net uit (zie https://www.youtube.com/watch?v=Uh2085y52xU&feature=share ). Dit verhaal is een vervolg op ‘Markus de zwerver’ en het 3e deel komt naar verwachting komend najaar uit.

Alle boeken van Gerrit Boer verschijnen bij Uitgeverij Boekscout.

Wanneer:  maandag 9 april

Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)

Waar: Bibliotheek Harderwijk

Kosten: gratis toegang