Bibliotheek Putten vernieuwt

Gepubliceerd op: 29 augustus 2019 09:39

Bibliotheek Putten wordt in een nieuw jasje gestoken. In de week van maandag 9 tot en met zaterdag 14 september wordt de Bibliotheek voorzien van een nieuwe vloer. De Bibliotheek is die week dan ook gesloten.

Gereserveerde materialen worden op vrijdag 6 september verplaatst en kunnen van maandagmiddag 9 september 14.30 uur tot vrijdagochtend 13 september 11.00 uur opgehaald worden in Bibliotheek Ermelo.

Onze materialen kunnen gereserveerd en verlengd worden door in te loggen op de website of de Iguana Bibliotheek App.

Vanaf maandag 16 september kan iedereen vanaf 13.30 uur weer gebruik maken van de diverse faciliteiten in de Bibliotheek (de gereserveerde materialen staan weer voor u klaar vanaf 15.30 uur).