Bibliotheek Harderwijk helpt scholieren slagen

Gepubliceerd op: 23 april 2019 15:08

Bibliotheek Harderwijk organiseert op donderdag 2 mei een speciale studieavond ter voorbereiding op de centrale examens. Tijdens deze avond zal de Bibliotheek extra lang geopend zijn tot 21.30 uur. Ook stelt de Bibliotheek voor deze avond studieruimtes beschikbaar, waar scholieren in alle rust kunnen leren voor hun examens.

De studieavond is voor iedereen die de Bibliotheek bezoekt; leden en niet-leden. Er kan gebruik gemaakt worden van de gratis wifi, ook zal er koffie en thee aanwezig zijn.

Lid worden bij de Bibliotheek
Tijdens deze studieavond krijgen de scholieren de gelegenheid om een lidmaatschap af te sluiten bij de Bibliotheek, waarbij zij geen inschrijfkosten hoeven te betalen.
12 tot en met 17-jarigen kunnen gratis lid worden en betalen geen inschrijfkosten.
Scholieren van 18 jaar en ouder betalen geen inschrijfkosten én indien zij in het bezit zijn van een CJP-pas krijgen zij €10,- korting op een jaarabonnement van €54. Het enige dat je hoeft mee te nemen is een geldig legitimatiebewijs.

Voordelen lidmaatschap
Ontdek de vele voordelen van een lidmaatschap! Een bibliotheekpas biedt toegang tot de publieksruimte, boeken, kranten, tijdschriften en audiovisuele materialen. Daarnaast kunnen bibliotheekleden gebruik maken van computers, printers en scanners, gratis wifi, online bronnen, gratis theorie-examens, uittreksels en nog veel meer.