Hulp bij belastingaangifte

Gepubliceerd op: 28 februari 2020 11:50

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte via de computer? Of heb je een vraag over de belastingaangifte? Ook dan kun je vanaf 1 maart terecht bij Bibliotheek Noordwest Veluwe!

Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek gratis beveiligd computer- en internetgebruik. Bij eenvoudige vragen kan een van onze medewerkers je vaak al op weg helpen en ook is er in elke vestiging een lijst aanwezig van partners van de Bibliotheek die mensen met een laag inkomen veelal geheel gratis kunnen helpen bij het doen van de aangifte.
Informeer vrijblijvend bij een van onze vestigingen, we helpen graag!

Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten is gratis en voor iedereen, ook als je geen lid van de Bibliotheek bent. Wil je beter leren omgaan met de computer, internet en sites van de overheid? Volg dan de cursus Klik&Tik of Digisterker. Heb je moeite met de Nederlandse taal en wil je die beter leren begrijpen zodat je straks zelf belastingaangifte kunt doen? Dan is de cursus van het Taalhuis misschien wat voor jou! Vraag naar de mogelijkheden bij de Bibliotheek.