Avond met Bart en Splinter Chabot

Gepubliceerd op: 27 mei 2021 13:15

Bibliotheek Noordwest Veluwe en Village People ontvangen donderdagavond 24 juni vader Bart en zijn zoon Splinter Chabot in de culturele broedplaats MESS in Harderwijk. Het vraaggesprek met Bart en Splinter Chabot staat onder leiding van presentator Hans Goedkoop.

Lees hier meer over Bart en Splinter Chabot of bestel hier de tickets!

Van Bart verscheen in januari het spraakmakende autobiografische boek ‘Mijn vaders hand’ en zeer recent het boek 'Hartritme'. Van Splinter verscheen onlangs ‘Confettiregen’ en 'Roze brieven'.

Het vraaggesprek met Bart en Splinter Chabot staat onder leiding van presentator Hans Goedkoop. Hans Goedkoop is een Nederlands historicus en literatuurcriticus. Hij is vooral bekend als presentator van Andere Tijden.

Mess
Culturele broedplaats de Mess is een unieke plek in Harderwijk, waar de magie van het monumentale pand en het weelderige buitengebied versmelten tot een grote groene creatieve samenleving. De Mess is een onafhankelijke cultuurorganisatie, gestart door Stichting Underground Harderwijk, voor en door iedereen die betrokken wil zijn bij zijn of haar stad.

Village People
Village People zet zich in voor de acceptatie van de LHBTI gemeenschap in Harderwijk en doet graag mee, omdat Splinter hier deel van uitmaakt en over zijn worsteling met het uit de kast komen schrijft in zijn debutroman.

Corona
Wij houden de coronamaatregelen nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM.

Aanvang
U bent vanaf 19:30 uur welkom in de Mess. Om 20:00 uur gaan we van start.