‘Positief Opvoeden’ bij Kids & Koffie

Gepubliceerd op: 3 december 2018 10:53

Woensdag 5 december is de derde themabijeenkomst van Kids & Koffie in Theater Stroud in Putten. Het thema is: “Positief Opvoeden”. Anita ten Brinke, Marlon Alofs en Renée Massar, allen werkzaam voor het Centrum voor Jeugd en Gezin Putten, zijn dan aanwezig voor al uw opvoedvragen. Ook zullen zij kort iets vertellen over positief opvoeden. Daarnaast hebben zij een informatietafel met interessante boeken en folders klaar staan.

Kids & Koffie
Kids & Koffie is een wekelijkse inloopochtend op woensdag van 10.00 tot 11.30 uur in Stroud waar ouders/verzorgers van jonge kinderen de kans hebben om elkaar te ontmoeten in een informele omgeving. De kinderen kunnen spelen met het aanwezige speelgoed.
Kids & Koffie is geheel gratis en toegankelijk voor alle belangstellenden. U bent welkom met en zonder uw kind(eren).

Op de eerste woensdag van de maand organiseren de initiatiefnemers beurtelings een themabijeenkomst en op de derde woensdag van de maand verzorgen de moeders Patricia en Esther een knutselactiviteit. Op 19 december wordt er een kindvriendelijk kerststukje gemaakt.

Kids & Koffie is een activiteit voortkomend uit samenwerking tussen Bibliotheek Noordwest Veluwe, Buurtzorg Jong, Moeders Informeren Moeders, Icare JGZ, Stichting Welzijn Putten en een aantal betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Op Facebook is een groepspagina ‘Kids & Koffie Putten’ aangemaakt waar steeds actuele informatie over Kids & Koffie komt te staan.