Bibliotheek stelt 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb 

Gepubliceerd op: 6 april 2020 15:00

De Bibliotheek is dan misschien gesloten, maar gelukkig is de digitale Bibliotheek gewoon geopend. Vanaf vandaag kunnen IOS-gebruikers naar hartenlust gebruik maken van de ThuisBieb-app. De app stelt 100 e-books voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bieb. Daarnaast zijn we druk bezig dit binnenkort ook mogelijk te maken voor Android-gebruikers. De Bibliotheek wil hiermee iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én een mooie leeservaring bieden in deze onzekere tijd. De ThuisBieb is in ieder geval open tot en met 10 mei.

Populaire én minder bekende titels   
De brede selectie van de ThuisBieb bevat voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Tot de selectie aangeboden boeken behoren populaire titels zoals ‘Rinkeldekink´ van Martine Bijl en de nieuwste editie van het voetbalmagazine ‘Hard Gras’, maar ook te ontdekken boeken als ‘Post voor Rus Ordelman’ van Bette Adriaanse, ‘De mentor’ van Tessa Kollen en ‘Mindgym work-outs’ van Wouter de Jong.  

Online lezen voor de jeugd 
De jongere lezer vindt in de app naast bekende titels als ‘Stuntvlogger Sam’ van Jelmer Jepsen, ook bijzondere boeken als ‘Toverhanden’ van Chris Winsemius en ‘Alaska’ van Anna Woltz.  

Online Bibliotheek
Wist je al dat zowel leden als niet-leden gebruik kunnen maken van diverse andere diensten van de Bibliotheek? We bieden allerlei leuke alternatieven voor diverse leeftijden zodat je toch gebruik kunt maken van onze diensten! Ontdek bijvoorbeeld de e-books, luisterboeken en voorleesfilmpjes via onze website!