OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet

Gepubliceerd op: 24 februari 2020 11:00

Op donderdag 12 maart organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe in samenwerking met Moeders Informeren Moeders (MIM) een inloopochtend voor ouders en hun jonge kinderen onder de naam OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet. Deze ochtend duurt van 09.45 tot 11.15 uur.

OntMoet Mama
OntMoet Mama is elke tweede donderdag van de maand van 09.45 tot 11.15 uur in de Bibliotheek in Nunspeet. OntMoet Mama biedt ouders van jonge kinderen een plek om even op adem te komen en om verhalen te delen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens deze ochtenden kunnen ook vragen gesteld worden over BoekStart, (voor)lezen met heel jonge kinderen en wordt er informatie gedeeld over verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor baby’s en peuters. Terwijl de ouders ontspannen en ontmoeten kunnen de kinderen in een afgeschermde ruimte spelen. De toegang is gratis.

BoekStart
BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je baby en het verhoogt de concentratie. Voorlezen aan kinderen, die veel huilen bij dagelijkse praktijken als aan tafel zitten en in bad gaan, verbetert de interactie tussen ouder en kind en voorkomt negatieve interactie bij prikkelbare baby’s.

Neem ook eens een kijkje op www.facebook.com/ontmoetmama/
De volgende edities van OntMoet Mama zijn op 2 april (thema Peuters en 21e eeuwse vaardigheden), 14 mei en 11 juni (Zomerpret met Tante Jo).