Inschrijving Minecraft XL bouwwedstrijd van start!

Gepubliceerd op: 2 maart 2020 14:00

Op zaterdag 6 juni, kunnen Minecraft-fans hun hart weer ophalen tijdens de Minecraft XL Bouwwedstrijd georganiseerd door de Bibliotheek Noordwest Veluwe, Cultuurkust en Bitt Belevingscentrum. Jongens en meiden tussen de zeven en vijftien jaar worden ook dit jaar weer uitgedaagd om in teams de meest originele creaties te maken. De inschrijving is gestart!

Teams
In teams van maximaal vijf jongeren gaan deelnemers de uitdaging aan om op een beveiligde server een bouwopdracht uit te voeren op hun eigen lege weiland. De bouwopdracht blijft geheim tot het laatste moment, voorbereiden is dus niet mogelijk. Alle deelnemers krijgen een leenlaptop met het spel, je hoeft dus niets van huis mee te nemen. Ieder lid van het winnende team van beide rondes ontvangt een mini LEGO bokaal 2020!

Minecraft
Minecraft is een creatief spel waarbij je kunt bouwen met blokken. Er zijn blokken van steen, ijzer, glas, hout enzovoort. Je kan het zo gek niet bedenken of de jongeren bouwen er mee.

Meedoen?
Vooraf krijgen deelnemers de mogelijkheid om met maximaal vijf vrienden een eigen team samen te stellen. Individuele deelnemers worden ter plekke ingedeeld in teams en gaan, samen met hun nieuwe game-vrienden, de strijd aan tegen de andere spelers! In totaal kunnen 120 kinderen deelnemen: 60 in de ochtendgroep van 10.00 tot 12.30 uur en 60 in de middaggroep van 13.30 tot 16.00 uur. Aanmelden vóór 27 mei 2020 via tickets.cultuurkust.nl/

Organisatie en contact
Dit evenement wordt georganiseerd door Bitt Belevingscentrum, Cultuurkust en de Bibliotheek Noordwest Veluwe. Vragen over dit evenement? Stuur een mail naar Inge.Snijder@bibliotheeknwveluwe.nl